Bilgisayar toplamak için hangi siteyi önerirsiniz?

RasKun

Hectopat
Merhabalar, yakın zamanda montaj bilgim olmadığı için RTX 2060 ekran kartlı bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Eski forumlarıma da bakarsanız teknolojik aletler konusunda pek şansım olmadığını görürsünüz. Bu yüzden hangi alışveriş sitesini önerirsiniz? RTX 2060 ya da RTX 2060 Super’li bir ekran kartı olan hazır sistem öneriniz varmı? İtopya ve İncehesap arasında kaldım fakat İtopya bilgisayar hakkında çok şikayet duydum.İncehesap için çok kötü yorumlara rastlamadım genellikle iyi yorumları vardı. Sizce İncehesap güvenilirmi? Özellikle garanti konusunda ilgililermi? Aranızda sorun yaşayan oldumu merak ediyorum tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleme:
Sinerji olabilir. İmzamdaki sistemimi ordan topladım, çok güzel işçilikleri var. Ayrıca İstanbul’da mağazaları da var. Fiyatları da uygun.

Merhabalar, yakın zamanda montaj bilgim olmadığı için RTX 2060 ekran kartlı bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Eski forumlarıma da bakarsanız teknolojik aletler konusunda pek şansım olmadığını görürsünüz. Bu yüzden hangi alışveriş sitesini önerirsiniz? RTX 2060 ya da RTX Super’li bir ekran kartı olan hazır sistem öneriniz varmı? İtopya ve İncehesap arasında kaldım fakat İtopya bilgisayar hakkında çok şikayet duydum.İncehesap için çok kötü yorumlara rastlamadım genellikle iyi yorumları vardı. Sizce İncehesap güvenilirmi? Özellikle garanti konusunda ilgililermi? Aranızda sorun yaşayan oldumu merak ediyorum tavsiyelerinize açığım.
SSD modelini 860 Evo 240GB yaparak bunu alabilirsin. İnceHesap sitesinden bize ve arkadaşa iki sistem aldık. İkisi de sorunsuz gerçekleşti.

En uygun fiyata toplamak istiyorsanız, Akakce gibi sitelerden fiyat sorgulaması yapın. Onun haricinde Sinerji gibi sitelerden alabilirsiniz. Yoğunluk dolayısıyla bazı sitelerde gecikme olabilmesi normal.

Şu sisteme bakılabilir:
Screenshot_20200323_180530_com.android.chrome.jpg

Bu fiyatına göre gayet iyi oldu bence.

Şu sisteme bakılabilir:
Eki Görüntüle 519142
Bu fiyatına göre gayet iyi oldu bence.
Amd ekran kartlarından çok başım yandı hocam o yüzden pek yanaşmak istemiyorum.
Şu sistem fiyatına göre iyimidir?:

Dosya Ekleri

• 091825EB-E8AC-476B-82B2-0876D9D0E906.png
    091825EB-E8AC-476B-82B2-0876D9D0E906.png
    111,6 KB · Görüntüleme: 53
Şu şekilde bi derece alınabilir duruyor ama Dual serisi ekran kartı ısınıyor mu bakmak gerek.
Eki Görüntüle 519158
Ben çoğu sorununu çözdüğü için yine XFX RX 5700XT diyeceğim.
Önerini dikkate alıcam teşekkür ederim.
Şu şekilde bi derece alınabilir duruyor ama Dual serisi ekran kartı ısınıyor mu bakmak gerek.
Eki Görüntüle 519158
Ben çoğu sorununu çözdüğü için yine XFX RX 5700XT diyeceğim.
Başta RX 5700XT almayı düşünüyordum gerçekten güçlü bir kart ama oynayacağım oyunlar çok güçlü değiller.
Bir sorum daha olucaktı Asus Prime B450M-K anakart RGB desteklemiyor galiba sistemdeki kasa Gamepower Wraith ARGB nasıl değiştiricem fanlarını?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı