Bilgisayar toplayacak olsanız hangi siteyi tercih ederdiniz?

Hangi site?

• Oy verenlerin toplamı
    70
Eğer zengin olsaydım QP Bilişim’den alırdım. Çünkü biraz tuzlu diğer sitelere göre. Ama eğer orta bir durumda olsaydım İncehesap’dan alırdım. Keşke çoklu seçime izin verseydiniz.

Eğer zengin olsaydım QP Bilişim’den alırdım. Biraz tuzlu diğer sitelere göre. Ama eğer orta bir durumda olsaydım İncehesap’dan alırdım. Keşke çoklu seçime izin verseydiniz.
QP'nin fiyatları piyasaya göre normal ama ürün yelpazesi daha üst segment ürünlerden oluşuyor.

Kesinlikle incehesap şuana kadar tüm alışverişlerimi bilgisayarım dahil oradan aldım. Bilgisayarımda sorun çıktı bizzat ilgilendiler satış sonrası nasılsa sattık demiyorlar sonuna kadar ilgileniyorlar.

Hangi parçaları alacaksam en uygun neresi ise odayı tercih ediyorum. Siteyi daha önce araştırıp öyle sipariş geçiyorum.
En son sistem toplamamda Sinerji’den almıştım çoğunu.

Qp ve sinerji olabilir.bir şeyler sorduğunda dönüş yapıyorlar en azından.ürün seçeneklerinin daha bol olmasına rağmen internet alışverişinde itopya ya bulaşmamak gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı