Peki sence intel mi amd mi ona göre anakart alayımÖnce anakarttan başla önemsiz gözükse bile sistemin ana bileşeni o.
Peki sence Intel mi AMD mi ona göre anakart alayım.
Her ay bir parça almayı düşünüyorum veya 2 olabilir işlemci olarak i5 12400F düşünüyorum Intel'ciyim ekran kartı konusunda AMD sorun çıkarıyor diyenler oluyor ama F/P de oluyor sizce ne yapmalıyım?
Kullanıcağın şeye bağlı. İntel daha çok rdr gibi hikayeli oyunlarda fps veriyo. Amd online oyunlarda daha çok veriyor. Ama bence hangisinin fiyatı uygunsa onu al.Peki sence intel mi amd mi ona göre anakart alayım
12400f genel olarak daha iyi 5600 den.Şöyle diyeyim Valorant, CS2, DC gibi Full oyunda takılıyorum.
PC için her ay 4, 5K ayıracağım ona göre alacağım ama ne alacağım bilemedim 5600 alıp geçsemmi acaba
Şöyle diyeyim Valorant, CS2, DC gibi Full oyunda takılıyorum.
PC için her ay 4, 5K ayıracağım ona göre alacağım ama ne alacağım bilemedim 5600 alıp geçsemmi acaba.
Bildiğime göre 10.nesil altı işlemcilerin çoğu o kadar da iyi değil eğer işlemci alacaksan h serisinin 10.nesil ve üstü işlemcilerini al geçsem mi acaba gibi düşünürsen de sonradan çok pişman olursun ona göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.