Bilgisayar toplamak mı yurt dışından PS5 almak mı?

jekase

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hayatımda neredeyse hiç konsol kullanmadım şu anlık bir heves ettim ama emin değilim çok aman aman oyun oynayan biri de değilim.
Bilgisayarımda bayağı eskidi sizce 25000 TL'ye bilgisayar mı toplamalıyım yoksa 13-14 bin TL'ye PS5 mi almalıyım?
Bilgisayar toplarsam 25000 TL'ye her oyunu düzgün kaldırabilecek bir bilgisayar toplayabilir miyim?

Eğer ki monitör ve ekipman almayacaksan 25bin TL gayet yeterli olur. Konsola gelecek olursak, adı üstünde oyun konsolu. Çok fazla oyun oynamıyorsanız bir tane oyuna 2-4bin TL vermek de mantıksız olur. PC almanız daha mantıklı. Eğer ki konsol deneyimi isterseniz de bir kol alıp devam edersiniz.

Eğer ki monitör ve ekipman almayacaksan 25bin TL gayet yeterli olur. Konsola gelecek olursak, adı üstünde oyun konsolu. Çok fazla oyun oynamıyorsanız bir tane oyuna 2-4bin TL vermek de mantıksız olur. PC almanız daha mantıklı. Eğer ki konsol deneyimi isterseniz de bir kol alıp devam edersiniz.
PC için de oyun fiyatları yakın ki. 25 bine yeni güzel her oyunu açacak PC toplamak zor dostum. Yeni topladım. GTA 6 oynanmaz toplanan sistemde.

PC için de oyun fiyatları yakın ki. 25 bine yeni güzel her oyunu açacak PC toplamak zor dostum. Yeni topladım. GTA 6 oynanmaz toplanan sistemde.
AMD kanadında muadil kartlar ile olabilir hocam. Tabii ki GTA6'yı yüksek ayarlarda oynatamaz. En kötü DLSS/FSR ile yine de oynayabilir.

Aman aman monitörlerim yok ama çift monitöre sahibim götürür yani diğer ekipmanlarım var sadece kasa alacağım 4060lı sistemler gördüm fakat rahat rahat her oyunu oynayabilir miyim tek sorum bu kafamdaki
Yani 25 bin iyi bir pc demek en az 4060 ti demek o da az yeterli olmaz. PS5 alıp sonra ona oyun almak aslında daha mantıklı.
Evet ama sadece oyun oynamıyorum hatta çok çok fazla oynamıyorum. Bilgisayarda normalde de zaman geçiriyorum ve şu anda ki bilgisayarım el vermiyor oyun oynamaya açıkçası anca CSGO lol vs oynayabilirim

AMD kanadında muadil kartlar ile olabilir hocam. Tabii ki GTA6'yı yüksek ayarlarda oynatamaz. En kötü DLSS/FSR ile yine de oynayabilir.
Ha AMD hiç düşünmediğim için orada fiyat aralığı nasıl bilmiyorum. Ama yine de anakart ve RAM de önemlidir. SSD derken de sistem toplamak artık zor. Ha Geforce Now ile basit sistem toplayıp parayı onun üzerinden oyuna aktarmak da artık seçenek. 15 e sistem topla sonra oyun al Geforce Now üzerinden oyna. Bunu yapan da artık çok. Ekran kartı elektrik olayı da yok. Fatura da az gelir.

monitör harici en yeni oyunlar hariç çoğu oyunu rahat açacak bi sistem toplarsın. pc bana göre ps den daha öncedir. ama 13 k da iyi bi fiyat. düşünmek lazım.

Aman aman monitörlerim yok ama çift monitöre sahibim götürür yani diğer ekipmanlarım var sadece kasa alacağım 4060'lı sistemler gördüm fakat rahat rahat her oyunu oynayabilir miyim tek sorum bu kafamdaki.

Evet ama sadece oyun oynamıyorum hatta çok çok fazla oynamıyorum. Bilgisayarda normalde de zaman geçiriyorum ve şu anda ki bilgisayarım el vermiyor oyun oynamaya açıkçası anca CS:GO LoL vs oynayabilirim.

İşlemciye ağırlık vermenizi öneririm. Örneğin; 4060 yerine RX6600 al işlemcine yüklen.

Aman aman monitörlerim yok ama çift monitöre sahibim götürür yani diğer ekipmanlarım var sadece kasa alacağım 4060lı sistemler gördüm fakat rahat rahat her oyunu oynayabilir miyim tek sorum bu kafamdaki

Evet ama sadece oyun oynamıyorum hatta çok çok fazla oynamıyorum. Bilgisayarda normalde de zaman geçiriyorum ve şu anda ki bilgisayarım el vermiyor oyun oynamaya açıkçası anca CSGO lol vs oynayabilirim
O zaman kesin PC topla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı