Eymen.sarall
Hectopat
Tamam hocam buyurun kanitlayin. Elimde 4070'li HP Omen 17 var. Aktif fiyati 60k bandinda. Gen 4 1TB SSD mevcut icinde. Guncel dengi Samsung 980 Pro veya Renegade civari. Monitor dahil olarak bir toplayin bende ogrenmis olayim.
Kanka işlemcini ve RAM'ini yazar mısın?
8945HS 32 GB RAM.
Bilgisayarının linkini atsana fiyatını görmem lazım.
61k iken almistim ben. Bundan 2 ay oncesinde.
2 katın sistem dizdim haberin olsun
61k iken almistim ben. Bundan 2 ay oncesinde.
+ 5000TL de dilediğin monitörü eklersin olur biter bu iş.
2 katın sistem dizdim haberin olsun.
+ 5000TL de dilediğin monitörü eklersin olur biter bu iş.
2 katın sistem dizdim haberin olsun.
burdaki amaç fiyatı azaltıp performansı yükseltmek kanka tamam madem sen istedin buyur 9070xt ekledim
Buradaki amaç fiyatı azaltıp performansı yükseltmek kanka tamam madem sen istedin buyur 9070XT ekledim.
Buradaki amaç fiyatı azaltıp performansı yükseltmek kanka tamam madem sen istedin buyur 9070XT ekledim.
soğutucu yokmu? kule tipi 120mm soğutucu seçilmiş dediğiniz işlemciyi boşta 35-40 yük altında 65-62 derece civarında tutuyor nolursunuz boş yapmayı kesin lütfen.Hocam farkinda misiniz burada sogutucu yok. Depolama yok. İcinden stok fan bile cikmayan min 360mm radyator tavsiye edilen bir islemciden bahsediyoruz. A620'nin onu imkansiz besleyememesini hiç konusmuyorum bile. 8K monitor masrafinida isin icine katarsak. Basaramadiniz hocam kusura bakmayin.
Hocam farkinda misiniz burada sogutucu yok. Depolama yok. İcinden stok fan bile cikmayanmin 360mm radyator tavsiye edilen bir islemciden bahsediyoruz. A620'nin onu imkansiz besleyememesini hiç konusmuyorum bile. 8K monitor masrafinida isin icine katarsak. Basaramadiniz hocam kusura bakmayin.
Ha haberin olsun aldığın ekran kartı senin mobil ve o oyun testindeki direk kasalara ttakılan mobil ekran kartları onlara göre daha az performans gösterir ama sen tercih ettin bakabilirsin ha bir de aldığın 4070 8 GB iken şu an bu 12 GB bir ekran kartı yani kasalı bilgisayarın ne kadar F/P olduğunu bil bir daha boş boş forumlarda dolaşma işlemciyide yüksek girdim zaten gene ne bulucan şimdi video testlerinemi bakıcan bak kötüsünü bulamayacağına emiğinim.
Soğutucu yok mu? Kule tipi 120mm soğutucu seçilmiş dediğiniz işlemciyi boşta 35-40 yük altında 65-62 derece civarında tutuyor ne olursunuz boş yapmayı kesin lütfen.