Bilgisayar toplamak neden pahalı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlarin disinda kimseye bir şey kanitlamak zorunda degilim. Herkes istedigini yapsin. Burada fanboyluk yapmaya luzum yok. Herkes klavye delikanliligi yapmasin lutfen.

Hay masallah bir de 8k. 5090 8K oynatabiliyor mu bir sormak lazim.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/22425Z53 buyurun hocam. Benim cihazin dengi monitorlu bir makine. Laptopun parasiyla hemen hemen ayni. Modulerlik tarafini bir kenara birakmak mantikliysa tamam. Her şey saf islem gucu olsaydi. Burada Mac mini M4 konusuyor olurduk. Bunlarin disinda uslubunuza dikkat etmenizi oneririm. Ben size karsi tavrimi ve saygimi ortaya koyuyorum.

Hangi şartlarda olduğuna bağlı aslında çünkü bu işlerden anlayan biri 2.elde çok güzel ve babalar gibi sistemi ucuza dizer aslında.

2.eli isin icine katarsak cok cok farkli konusmamiz gerekir. 2.elde masaustu her halukarda bayağı uyguna gelir cunku piyasada parca degerlerini bilmeden satan cok insan var.

Evet onu diyorum bende işini bilen biri bile temiz parçalarla paşa gibi bir sistem toplayabilir.

+ 2 bin TL kasa + 4 bin TL psu + 8 bin TL monitör ile 64 bine geliyor.
Technicalcity'nin karşılaştırmasına göre işlemciler aynı güçte ama 5070'in gücü 4070 mobile'den %47 daha fazla. [Ki sitedeki veriye güvenmiyorsanız şöyle diyeyim; evde 4070 Süper bilgisayarım var (hatırladığım kadarıyla 5070 ile aynı güçte olması lazım) ve işlemcisi 4070 laptopumla aynı güçte, sayısal verileri yazabileceğim bir test yapmadım ama aralarındaki oyun performansı bariz, esgeçilecek bir performans değil.]
Evet laptopun taşınabilir olması güzel bir avantaj ama zaten evde kullanacak birisi için pek de bir şey ifade etmiyor.
Artı olarak 16-17 inch ekranda oynamak farklı 24-27 inch oynamak farklı. Bir de ekran kartının 5000 serisi olması da yeni özellikler bakımından bir artı.

Şunu da akılda tutmak gerekirki bu topladığım sistemi üstünkörü bir araştırma ile yazdım, gerçekten alacak birisi daha iyi araştırıp, indirim yakalayıp bu parçaları daha ucuza denk getirebilir veya aynı fiyata daha iyi parçalar bulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…