Evet, Technopat'ın verdiği dosya üzerinde uzun uğraşlar sonucu Windows 11 kurulum dosyasına ulaştım ama kurulum yaparken bilgisayar TPM 2.0 desteklemediği için yüklenemiyor. Yükleyiciden ISO dosyasına ulaşıp VirtualBox'a kuracaktım ama olmadı. Bir çözümü var mıdır acaba?
Evet, Technopat'ın verdiği dosya üzerinde uzun uğraşlar sonucu Windows 11 kurulum dosyasına ulaştım ama kurulum yaparken bilgisayar TPM 2.0 desteklemediği için yüklenemiyor. Yükleyiciden ISO dosyasına ulaşıp VirtualBox'a kuracaktım ama olmadı. Bir çözümü var mıdır acaba?
Anakartınızın TPM desteğini ve TPM'i aktifleştirmek için ne yapmanız gerektiğini sürekli güncellenen bu listeden kontrol edebilirsiniz. Henüz listede olmayan anakartlar için desteklenen Intel ve AMD çip setlerinin listelerine bakabilirsiniz. Anakart Markası Anakart Modeli TPM Ayarının...
Benim gibi Windows Insider'dan hata aldıysanız ve yıllardır (5 yıl) ayarlarım bozulmasın diye format atmayan biriyseniz doğru yerdesiniz. Sızdırılan ISO'yu bu şekilde yüklenebilir sürüme çevirmek istedim ama dil hataları ile karşılaştım fakat nihayet Türkçe Windows 11 Insider 22000.51 sürümü...