Merhaba. Bugün Insider'a girdim ve indirmeyi başlattım. Başladıktan biraz sonra aşağıdaki hatayı aldım. @Recep Baltaş hocam siz nasıl yaptınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Orada uygulamalar silinir dediği için kurmadım. Silinir mi?Windows 11 yükledin mi? Veri kaybı oldu mu?
Bir adet SSD m var. C ve D olarak ikiye ayırdım.Tek bir diskin mi? Varsa sorun yok. Altındakini değil üstündekini seç bende hiçbir şey gitmedi. Giderse de tek tuşla geri donersin Windows 10 sıkıntı yok. Ama gitmez.![]()
Hocam kusura bakmayın yoruyorum. Benim derdim veriler değil, verilerim zaten d de. Uygulamalar gitti mi siz kurunca? Yani Windows 10 da kurduğunuz programlar 11 i kurduğunuzda duruyor muydu?Ya her türlü hiçbir dosyan silinmez. Bende silinmedi kişisel dosyalarımı koru de ve geç Win 11. ama windows.old klasörünü silme. Tam sürüm gelene kadar dosyalarını koru sonra silebilirsin.
Hocam kusura bakmayın yoruyorum. Benim derdim veriler değil, verilerim zaten D de. Uygulamalar gitti mi siz kurunca? Yani Windows 10 da kurduğunuz programlar 11'i kurduğunuzda duruyor muydu?
Eyvallah. Hakkını helal et uğraştın benimle.Gitmiyor dostum. Oyunlar falan hepsi duruyor.
@MustafaKAA hocam şu an Windows 11'den yazıyorum. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.