Bilgisayar USB aygıtları çıkarmadan açılmıyor

ziroo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Benim PC klavye ve kulaklığın USB'lerini çıkartmadan açılmıyor. Mesela güç tuşuna basıyorum, tepki yok ama USB'leri çıkartinca güç geliyor. Artık çıkar tak çıkar tak gına geldi, bunun çözümü var mıdır?

İşlemcin 75 watt ekran kartın da max 75 watt görünüyor. Rahat yetmesi lazım ama kısadevre olabilir. Psu'nun markası ne belki beslemesi yetmiyordur.

İşlemcin 75 watt ekran kartın da Max 75 watt görünüyor. Rahat yetmesi lazım ama kısadevre olabilir. PSU'nun markası ne belki beslemesi yetmiyordur.

Pek anlamadığım için fotoğraf attım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230905_113159.jpg
    IMG_20230905_113159.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 34
Pek anlamadığım için fotoğraf attım.

Durup dururken mi çalışmamaya başladı düğme yoksa ilk aldığından beri böyle mi ya da ışıklı klavyen yeni mi? Eğer klavyeyi taktıktan sonra böyle olmaya başladıysa PSU'n yetersiz, güç düğmesini orada usb portların var mı? Herhangi bir yerdeki kısadevre diğer portların da çalışmasını engeller. Güç düğmesinin orada usb girişi varsa ön tarafında onları çıkartmalısın düzelmezse anakart portu malesef.

Durup dururken mi çalışmamaya başladı düğme yoksa ilk aldığından beri böyle mi ya da ışıklı klavyen yeni mi? Eğer klavyeyi taktıktan sonra böyle olmaya başladıysa PSU'n yetersiz, güç düğmesini orada USB portların var mı? Herhangi bir yerdeki kısadevre diğer portların da çalışmasını engeller. Güç düğmesinin orada USB girişi varsa ön tarafında onları çıkartmalısın düzelmezse anakart portu maalesef.

İlk aldığımdan beri böyle. Aslında 4 ay falan oldu. Klavye mouse kulaklık yeni aldım. Işıklı ekipman takınca öyle oluyor büyük ihtimal PSU yetersiz kalıyor. Ön tarafta da sadece Wireless adaptör var.

Evet o zaman çözüm PSU değiştirmen, normalde Watt'ı yetse de beslemeleri yani anakarta, ekran kartına, CPU'ya dağılarak verdiği elektrikler önemli. Onlar karşılamıyor muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı