Bilgisayar uzaktan kontrol ediliyor gibi

Daha fazla  
Bugün bilgisayarı kullanırken normal bir şekilde, Twitter'da YouTube'da takılırken sanki uzaktan birisi bilgisayarı kontrol ediyor gibi ve ekranı aşağı yukarı kaydırıyor gibi. Ben ekranı aşağı kaydırdıkça sürekli yukarı kaydırıyor sanki. Ben mi kafayı yedim yoksa gerçekten virüs falan girdi de uzaktan bilgisayar kontrol mu ediliyor, ne yapmam lazım?

Malwarebytes ve Kaspersky indirip tarama yapın, ayrıca kullanıcılar kısmını kontrol edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Komutu girince sadece ben gözüküyorum. Az sonra da dediğiniz gibi iki uygulamadan da tarama yapacağım.

Mouse tekerleği bozuktur.

Hocam mouse tekerleğinde bu sorun olduğunu bildiğimden dolayı uzun süredir klavyedeki yön tuşlarını kullanıyorum.

Hocam normal tekerlek değil de tık tık hareket ederek dönen mouse tekerleklerinde daha çok oluyor bu sorunlar.

Gamepower Kyojin kullanıyorum, nefret ettim. Daha 1 ay olmadan tekerlek bozuldu.

Hocam tekerleğe bastırarak yavaşça aşağı kaydırırken de oluyor mu?

Nasıl yaparsam yapayım tekerleği kullandığım zaman sürekli aşağı yukarı gidiyor sayfa. Düzgün gezilemiyor.

Bugün bilgisayarı kullanırken normal bir şekilde, Twitter'da YouTube'da takılırken sanki uzaktan birisi bilgisayarı kontrol ediyor gibi ve ekranı aşağı yukarı kaydırıyor gibi. Ben ekranı aşağı kaydırdıkça sürekli yukarı kaydırıyor sanki. Ben mi kafayı yedim yoksa gerçekten virüs falan girdi de uzaktan bilgisayar kontrol mu ediliyor, ne yapmam lazım?

Farede sıkıntı olabilir ya da bir tuş basılı kalmıştır hep olmuyorsa bunun için konu açmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı