Bilgisayar uzaktan kullanılarak oyun oynanabilir mi?

ufukugurlu

Hectopat
Daha fazla  
Yarın misafirliğe gideceğim. Evimden ortalama olarak 50 km uzakta ve tüm tatilimi orada geçireceğim. Kısıtılı imkanlardan dolayı elimde bulunan Chromebook tarzı Acer ES1-111 model bilgisayarı götürebiliyorum. Uzaktan evdeki bilgisayarıma bağlanarak aynı GeForce NOW gibi oyun oynama / erişim sağlama imkanım var mıdır? ("TeamViewer gibi donma kasma olmasın.")

Hocam Steam Link pek performanslı değil.

Hocam ben Any Desk öneririm.

Ben gayet performanslı oynuyorum. Game pad ile tabii. 2.4GHz wireless modeme yakınım, PC ethernet ile bağlı.

AnyDesk ile uzak bağlantı bile zor oluyor iş yerinden biliyorum. Nasıl oyun oynanacak bilemedim. AMD Link daha kafama yattı. Yine arkadaş indirsin denesin bence denemek bedava sonuçta.

Ben gayet performanslı oynuyorum. Game pad ile tabii. 2.4GHz wireless modeme yakınım, PC ethernet ile bağlı.

AnyDesk ile uzak bağlantı bile zor oluyor iş yerinden biliyorum. Nasıl oyun oynanacak bilemedim. AMD Link daha kafama yattı. Yine arkadaş indirsin denesin bence denemek bedava sonuçta.
Hocam bende Steam Link bayağı kötü çalışıyor.

Steam Link gerçekten aynı kablosuz ağ üzerinde çok güzel çalışıyor. Fakat mobil veriye geçtiğim zaman oynayamıyorum. 50km uzaktaki bir yerden aynı ağa bağlanma şansım yok. Bir çözümü var mıdır yoksa bilgisayarı sırtlayıp götüreyim mi :D

Steam Link gerçekten aynı kablosuz ağ üzerinde çok güzel çalışıyor. Fakat mobil veriye geçtiğim zaman oynayamıyorum. 50km uzaktaki bir yerden aynı ağa bağlanma şansım yok. Bir çözümü var mıdır yoksa bilgisayarı sırtlayıp götüreyim mi :D

Nasıl yaptım bilmiyorum ama çözümü bulabildim. Laptop'da mobil veriye bağlıyım. PC ise Ethernet'e bağlı ve saçma bir şekilde aşırı akıcı oynatıyor. Teşekkür ederim Steam Link'i öneren arkadaşlara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı