Bilgisayar Valorant oynarken bir anda kapanıyor ben elimle açmazsam açılmıyor. sorunun ekran kartından oldugunu düşünüyorum ama GPU-Z deen anlamıyorum pek yardım edebilir msiniz acaba, ekran kaartı BIOS'u mu güncel değil?
Hocam 4.dakikada sistem kapandı. Yanık kokusu geldi. Şu an PC calısıyor. Ekrana görüntü gelmiyor. Diğer ekran kartında da ekranın ortasında bir cizgi cıkıyor. Cizginin içindeki renkler bir garip oluyor. İkisi de arızalı mı sizce?
Hocam4.dakikada sistem kapandı yanık kokusu geldi şu an PC calısıyor ekrana görüntü gelmiyor diğer ekran kartındada ekranın otasında bir cizgi cıkıyor cizginin içindeki renkler bir garip oluyor ikisi de arızalı mı sizce.
Hocam4.dakikada sistem kapandı yanık kokusu geldi şu an PC calısıyor ekrana görüntü gelmiyor diğer ekran kartındada ekranın otasında bir cizgi cıkıyor cizginin içindeki renkler bir garip oluyor ikisi de arızalı mı sizce.
Fan calısıyor ama bu şu anki ekran kartı tek fan Pulse ITX modeli. RX 570'in diğer ekran kartı yapılırsa onu kullanmayı düşünüyorum. Zaten o 2 GB ama bundan ciğerli.
Fan calısıyor ama bu şu anki ekran kartı tek fan Pulse ITX modeli RX 570'in diğer ekran kartı yqpılırsa onu kullanmayı düşünüyorum zaten o 2 GB ama bundan ciğerk.
Bakımı hiç yapılmadı ise macun ped değişmeli fanlar da temizlenmeli. Tamirci baksın. Öyle derdini kontrolü yapsın. Normal şartlarda sen yaparsın da bozuk mu değil mi bilemiyoruz.
Bakımı hiç yapılmadı ise macun ped değişmeli fanlar da temizlenmeli. Tamirci baksın. Öyle derdini kontrolü yapsın. Normal şartlarda sen yaparsın da bozuk mu değil mi bilemiyoruz.