Bilgisayar varken Xbox alınır mı?

4D0niSs

Decapat
Makaleler
1
RX 6600 PC varsa 2. el Series X alınır mı? PC varsa Xbox gereksiz ama 4K 60 FPS oynatan, ayrıca 10-12 bin arası olan bir alet ilgimi çekmiyor değil. Bu Eylül gibi alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tamamen size kalmış birşey, eğer bilgisayardan sıkıldım biraz değişiklik olsun diyorsan alabilirsin fakat bilgisayardan yeterli keyif alıyorsan xboxa ilgin varsa seviyorsan alabilirsin. Ben olsam almazdım. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.

RX 6600 PC varsa 2. el Series X alınır mı? PC varsa Xbox gereksiz ama 4K 60 FPS oynatan, ayrıca 10-12 bin arası olan bir alet ilgimi çekmiyor değil. Bu eylül gibi alabilirim.

Alınmaz.
PlayStation 5 ve PSN Deluxe aboneliği öneririm onun yerine.

Bence de alınmaz. Çünkü Xbox'ta çok farklı oyun olduğunu düşünmüyorum şahsen. Eğer konsol almaya yönelecekseniz "PlayStation 5" almanızı önerebilirim efendim.

Hepinize teşekkür ederim ana hedefim bir PS5 ama 2. elde dahi çok pahalı olabiliyor fiyata bağlı olarak Series X yahut PS5 almayı düşünüyorum eylül ayında doğum günümde şimdiden sağ olun ayrıca PC daha yeni aldım 1 ay oldu gayet zevkli ama küçüklüğümden beri konsolcuyum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı