PC varken Xbox alınır mı?

Guzle bir L koltuk ve iyi bir televizyon varsa elbette alınır. Masaüstü bir PC ise alınır. Avantajı da şu olur, Cloud save ile konsol ve PC senkronizasyon olabiliyor Xbox uygulaması üzerinden oynarsanız, kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz kısaca istediğiniz cihazda. Laptop varsa eğer bir gamepad ve HDMI kablo ile konsol gibi de kullanılabilir.

PC varsa gerek yok. Kol aldıktan sonra konsolda oynamanın rahatlığı PC'de de var. Hatta PC daha rahat. Örneğin her kablosuz kulaklığı PC'de kullanırken Xbox'ta kullanamıyorsun. Xbox'la uyumlu olması lazım. Kollardaki durum da aynı.

"Konsolda oyun oynamanın rahatlığı" tam olarak nasıl oluyor? Aynı ortamı bilgisayarda da sağlayabiliyor olabilmeniz gerekir.
Herhangi bir şekilde grafik ayarlarını optimize etmeye gerek kalmaması, crash alınca hata çözümü aramaya gerek olmaması. Ha PC mi daha iyi? Kesinlikle evet. Peki konsol daha mı rahat? Yine evet.

Bilgisayarınız güçlüyse düşünmeyin bile. Ben Xbox'ı şuan yalnızca FC 25 için açıyorum o kadar. O tarz oyunlar hariç çok mantıklı değil bence. Arkadaşların dediği gibi Kol alın Xbox kolları PC'de çok iyi çalışıyor fakat PS5 kolu da Windows'ta Xbox kolu gibi iyi çalışıyorsa bence PS5 Kolunu tercih edin.

Elimde güçlü bir PC var şu an açamadığı oyun yok. PlayStation 5'im vardı sattım ve fiyatı şu an fazla. Xbox Series S almak mantıklı mıdır? PC var gereksiz biraz biliyorum ama konsolda oyun oynamanın rahatlığı başka oluyor. Sizce alınır mı?
Eğer eski oyunlara ilgin yoksa alma, var ise al. Series S'de geriye uyumlu birsürü oyun vardı; en başta aklıma gelen oyun cod 3.

Elimde güçlü bir PC var şu an açamadığı oyun yok. PlayStation 5'im vardı sattım ve fiyatı şu an fazla. Xbox Series S almak mantıklı mıdır? PC var gereksiz biraz biliyorum ama konsolda oyun oynamanın rahatlığı başka oluyor. Sizce alınır mı?

Xbox Series S alın hocam 10 numara 5 yıldız konsol sadece 4K çözünürlükte oyun oynayamıyorsunuz ama 2K çözünürlükte oynuyorsunuz oyunları 4K oynayacaksanız. Xbox Series X zaten PS5'ten daha iyi donanım olarak.

Ben de PC de var Series X de TV'de 4 k oynamak daha zevkli olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ha gerekli mi derseniz çok gerekli değil fakat ben memnunum PC'dedeki gibi oydu buydu uğraşmadan direk oyunumu açıp oynuyorum. Bütçeniz varsa isteğinize göre alabilirsiniz. Sadece kol alınıp PC'de de oynanılabilir. Karar sizin.

PC'nin de Xbox'un da oyunları aynı. Daha rahat oynamak için Xbox kolu alıp PC'ye bağlayabilirsin, sorunsuz çalışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı