Bilgisayar vs PlayStation 3

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. 8 GB ram Amd radeon hd 6570(Sapphire r7 265 dual-x ile değiştircem) Amd a4 5300 işlemci (x4 860k ile değiştircem) playstation 3 kötü dediniz oyunlarıda fiyatları evet pahalı ama en fazla 2 veya 3 oyun alırım yani..

Bunun cevabını senden iyi kimse bilemez çünkü ihtiyaçlarını sen bilebilirsin ancak. Ama bana sorarsan ben her zaman PC yi Playstation a tercih ederim. Playstation alacaksın da onu almakla kalmayacaksın ki. Bir oyunu 120 tl den aşağı bulamazsın. 10 tane oyunun olsa 1200 tl eder nerdeyse Playstation 4 fiyatı. 1000 lira bütçem var demiştin. Eğer ki diğer bileşenlerin orta seviye veya iyi seviyede ise işlemci ve ekran kartı uprage i öneririm kesinlikle. 1000 lira ya alacağın işlemci ve ekran kartı ilk iki sene high diger iki sene de medium-high arasi yani 4 sene götürür en azından ben alsam 4 sene kullanırdım diyeyim çünkü bazı oyuncular medium-high arası olan ayarı oyun oynamaktan saymıyorlar veya 60 FPS ten düşükse...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı