Temizlik yapmayı denedin mi?Merhaba, herkese iyi forumlar! Arkadaş bu ara bilgisayar ilk açıldığında ısınana kadar çok yavaş, malum, Erzurum'da yaşıyorum gece -15 20 soğuktan olabilir mi?
Merhaba, herkese iyi forumlar! Arkadaş bu ara bilgisayar ilk açıldığında ısınana kadar çok yavaş, malum, Erzurum'da yaşıyorum gece -15 20 soğuktan olabilir mi?
Temizlik yapmayı denedin mi?
Laptoplar da temizlenmeye layıktırHocam, laptop. Söylemeyi unuttum.
SSD mi kullanıyorsunuz?Merhaba, herkese iyi forumlar! Arkadaş bu ara bilgisayar ilk açıldığında ısınana kadar çok yavaş, malum, Erzurum'da yaşıyorum gece -15 20 soğuktan olabilir mi?
Hayır harddisk varsa ilk 1-3 dakika yavaş çalışması normal. SSD kullanıyorsanız problem olabilir.
Laptoplar da temizlenmeye layıktırNeyse, arkadaşın dediği gibi HDD kullanıyorsan 1-3 dk arası yavaş çalışır.
SSD mi kullanıyorsunuz?
Soğukla alakası yok. Benim bildiğim soğukken daha akıcı çalışır bilgisayar. Büyük ihtimalle HDD'den kaynaklı.bende böyle düşünmüştüm harddisk kullanıyorujm
soğuk tan olabilirmi
Bi virüs taraması yapın isterseniz sistem performansını düşüren virüslerde var.(malwarebytes ile)Ben de böyle düşünmüştüm. Harddisk kullanıyorum.
Soğuktan olabilir mi?
Evet.
Bende böyle düşünmüştüm harddisk kullanıyorujm.
Soğuktan olabilir mi?
Evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.