Bilgisayar yükseltmek vs konsol almak

OrhanYaman

Hectopat
Daha fazla  
Biraz para biriktirdim bilgisayarımın özellikleri berbat GTA 5 anca oynayabiliyorum. Sizce PC'mi yukseltmeli miyim? 2.el vs baktım Power + B450M anakart + Ryzen 5 1600 + RTX 2060 7K falan tutuyor. Sizce yukseltmeli miyim yoksa 8500 TL Series S mi almalıyım? PC satmayi düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz para biriktirdim bilgisayarımın özellikleri berbat GTA 5 anca oynayabiliyorum. Sizce PC'mi yukseltmeli miyim? 2.el vs baktım Power + B450M anakart + Ryzen 5 1600 + RTX 2060 7K falan tutuyor. Sizce yukseltmeli miyim yoksa 8500 TL Series S mi almalıyım? PC satmayi düşünmüyorum.
Oyunlara da ekstra para vermen gerekiyor. Xbox Game Pass Bana kalırsa çoğu oyunu kötü. Dolu gözüksün diye koyulan onca oyun var. PC yükselip uyguna oyun alabilme şansın var.

Oyunlara da ekstra para vermen gerekiyor. Xbox Game Pass bana kalırsa çoğu oyunu kötü. Dolu gözüksün diye koyulan onca oyun var. PC yükselip uyguna oyun alabilme şansın var.

Evet haklısın bir de yılbaşından sonra Game Pass zaten 40 falan olur Game Pass kütüphaneside pek sevmiyorum Forza dışı 1-2 oyun serisi dışında diğer oyunlar cırt geliyor bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı