Bilgisayara 7000-10000 TL Para Verenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencede oyun pc'sine 5000TL'den fazla verilmez. PC 15.000TL olsa bile 3-4 yıl sonra upgrade gerekir.

Bu onun tercihi. İmkanları el veriyor ise toplayabilir. Sadece oyun değil render gibi işlerle uğraşırsa da arada fark olur. Tabi bir üst seviye vardır. Abartıp onuda aşınca bence gereksiz oluyor.

Bilgisayar üzerinden para kazanan insanlar da var. Onların bu değerlere toplaması gayet normal.

Bilgisayar sadece oyun için mi alınır sanıyorsun?

Bak, bir kere kendi geliri ile alırsa ona karışamazsın. Sonuçta kendi kazanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir kere 10 bin liralık bilgisayarla 4 bin liralık bilgisayar oyunda bile aynı olmaz performansa yönelik harcama yapılırsa. Onu geçelim bi defa. Aynı mantıkla ikibin liralık bilgisayarın da dörtbin liralıkla aynı olması gerekir. Hepsini birbirine bağlarsan da bin liralık bilgisayar on bin liralıkla aynı olur sizin mantığınıza göre. :)
Onun dışında değer mi, değmez mi kişiye göre değişir. Herkes bütçesine, kaliteye verdiği öneme göre kişisel seçimler yapıyor.

Bana göre inat meselesi. Ben hayatım boyunca o kadar dandik bir bilgisayar kullandım ki artık illallah ettim oyunlarda falan. Çok kötü performan alıyordum. Sırf bunun için yemin ettim yakında bırak 10-20'yi 50'lik bilgisayar olursa öyle bir şey toplamayı düşünüyorum. Evet aynen böyle. Belki bu çocuk çıldırmış diceksiniz ama yapacak bir şey yok :) Hadi eyv.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok dar görüşlülük bu, başka bir şey değil. Ben her ay elime geçen paranın neredeyse tamamını bilgisayara veriyorum. Bir biriktirdim 2,900liraya bilgisayarı aldım (dolar 3.77 idi 7100+470 bir sistem) aradan geçen ayda monitör ekledim bu ay da SSD aldım. Öğrenciyim, şu an eksideyim ama pişman değilim. Elimde olsa gidicem soğutucu alıcam güzel gözüksün diye, RAM eklicem falan. Eğer zengin olsaydım Full-Tower kasa, 6950X, 4way Titan Xp SLI, 64GB RAM, custom water cooling. Aklınıza ne geliyorsa artık, RGB lightning neler neler. Sizinde saçacak paranız olsa, siz de alırsınız en iyisini. Kapitalizmi kötüleyen ondan zarar görendir, bizler gibi. Zengin olan, yararlanan ses çıkarmaz. Siz kendi yerinizden düşünüyorsunuz olayı. Curved Screen'den 3tane alır çeviririm etrafımı be! Bir para olsa onun için. :D

Son düzenleme:
Bende elime geçen parayı bilgisayara veriyorum haftalık 80TL ailemden alıyorum+ 100TL her ay bursdan geliyor mesela her ay 1 RAM, 1SSD, 1sıvı soğutma falan alıyorum dahaçok param olsaydı 7700K+Z270+GTX1080+2K monitör alırdım.

Hocam aranızda render olayını çok yanlış anlayan var adam diyor macbook la render. Sonra 4000tlyr render pcsi bunlar boş torbadan sallama afedersiniz. Şuanda bir ofiste eğer cidden kazanç elde etmek istiyorsanız. Ve mükkemmel derece render almak istiyorsanız. 1 PC ye 10000 - 15000tl yatırım yapmanız gerekmekte. Gerek quadro olsun gerek xeon işlemciler olsun. Bırakın m2sata ssd de olmasaa olmaz render alırken. Loss olmaması için ve aynanda arkadan iş yapabilmek için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı