Bilgisayara ayran döküldü

fevzidurmayan

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram
Meslek
Öğrenci
Şarj girişinin oradan klavyenin sol tarafını kapsayacak şekilde ayran döküldü, sonra bilgisayar kapandı, peçete ile yüzeydekileri temizledim ama içine kaçmıştı bilgisayarın sağ ve klavye tarafından biraz ayranı çıkardım ama açılmıyor, şimdi de v şeklinde koyup beklemeye aldım kendimi. Sizce bu durumdan sonra yapmalıyım?
Bu bilgisayar bana hiç yaramıyor, önceden de ekranı bozulmuştu daha geleli 1 ay falan olmuştu umarım çalışır evdeki yöntemlerle.

Zaten kıytırık bir bilgisayar, sizde diyorsunuz umut yok istesem de o işlemleri yapamayacağıma göre çelimsiz arkadaşım vefat etti. :/

İstesem de açıp kurutamam şu an V şeklinde duruyor ama ümidim yok. Pirince yatırsam ise yaramaz çünkü olay 6 gibi oldu.

Bence sıvıyı emmiştir çoktan.
Hocam neden denemiyorsunuz? Çöpe atmak yerine deneyin ne kaybedersiniz ki? Hem illaki kurtarılmaz diye bir şey yok. Belki de temas ettiği için çalışmıyor anlayamıyorum.

Hocam neden denemiyorsunuz? Çöpe atmak yerine deneyin ne kaybedersiniz ki? Hem illaki kurtarılmaz diye bir şey yok. Belki de temas ettiği için çalışmıyor anlayamıyorum.
Şuan baktım da vidaları çok küçük bizdeki tornavidalar hep elektrik kalemi boyutunda. Ayrıca altını bir çevirdim tuhaf bir koku geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…