Mavi ışık zarar verebilir biraz, onun dışında yok bilgisayarla oynuyorum gözlük takayım falan hikaye.Bilgisayara bakmak gözü bozar mı? Çünkü yaklaşık günde 6 saat bilgisayara bakıyorum gözüm bozulur mu?
Gözü yorar sadece. O da göz numaranızın yükselmesine sebep olabilir, fazla bakmamaya çalış.
Şansla alakası yok. Göz ışık hızında bozulmaz, onun acısını ileride çekersiniz.Günde en az 8-9 saat bakıyorum bana bir şey olmadı. Sen de şanslı kesimdeysen olmaz.
1 saat bakıp 5 dakika falan duvara bak ya da gözünü dinlendir. Aralıksız bakmak çok zararlı.Gözü yorar sadece. O da göz numaranızın yükselmesine sebep olabilir, fazla bakmamaya çalış.
+50 yaşından sonra ise sıkıntı yok. 22 yaşındayım zaten.Şansla alakası yok. Göz ışık hızında bozulmaz, onun acısını ileride çekersiniz.
1 saat bakıp 5 dakika falan duvara bak ya da gözünü dinlendir. Aralıksız bakmak çok zararlı.
@491991, gözlük kullananların belirli bir gözlük numarası oluyor, onun için demiştim. Gene de sağlığın için çok bilgisayara bakma belki senin de gözlük takmana sebep olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.