Çözüldü Bilgisayar'a Bitcoin miner inmiş olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hilecifare

Hectopat
Daha fazla  
Roblox'a erişim engeli geldiğinde bir program indirmiştim onu açınca girebiliyorduk şimdi silmeye çalıştığımda tek dosya silinmiyor.

1729527270640.png

Malware antivirüs'ü ile tarama yaptım fakat antivirüs onu görmedi silinmiyor da hala.

1729527320562.png

Onun dışında CPU normal düzeyde.

Çözüm
Nasıl çözdüğünü yaz başkaları yararlansın.

Olabilir mi başlığını ben eklettirdim. Bilgisayarıma miner bulaştı yazmıştın.

Diğer dosyalarını elimle silmiştim, antivirüs kurup bulduğu her şeyi sildim, crackli oyunlarım falan da gitti ama hala silinmiyordu, bilgisayarı yeniden başlattım, tekrar silmeyi denedim, bu sefer silindi.
Roblox'a erişim engeli geldiğinde bir program indirmiştim onu açınca girebiliyorduk şimdi silmeye çalıştığımda tek dosya silinmiyor.

Eki Görüntüle 2334539

Malware antivirüs'ü ile tarama yaptım fakat antivirüs onu görmedi silinmiyor da hala.

Eki Görüntüle 2334540

Onun dışında CPU normal düzeyde.

Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama yap yani "Custom scan" olarak rootkitler ile beraber disklerini tara.

Bilgisayarı Shift tusu basılı şekilde yeniden başlat. Güvenli modda başlatmayı seç. O şekilde silmeyi dene.

Nasıl çözdüğünü yaz başkaları yararlansın.

Olabilir mi başlığını ben eklettirdim. Bilgisayarıma miner bulaştı yazmıştın.

Diğer dosyalarını elimle silmiştim, antivirüs kurup bulduğu her şeyi sildim, crackli oyunlarım falan da gitti ama hala silinmiyordu, bilgisayarı yeniden başlattım, tekrar silmeyi denedim, bu sefer silindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı