Bilgisayara Bluetooth ile bağlanınca karşı tarafa ses gitmiyor

diminished

Decapat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
16
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Müzisyen
Merhaba,
Samsung S9 marka ve model telefonumu, masaustu bilgisayarimda Windows 10'un "telefon baglantisi" uygulamasi ile baglamak icin Tp-link UB500 adaptoru satin aldim. Telefon Baglantisi uygulamasindaki her asamayi duzgunce tamamlayip uygulamalara erisebildim ve bluetooth cihazi araciligiyla telefon-bilgisayar baglantisini basariyla(?) sagladim.
Geliyorum soruna: bilgisayar uzerinden bir telefon cagrisi baslatabiliyorum, telefonuma gelen cagrilari bilgisayarda gorebiliyorum. Bilgisayar araciligiyla telefon gorusmesi yaptigim kisiye benim sesim gidiyor fakat asla karsi tarafi duyamiyorum.

Ayriyeten, telefon ile bilgisayarin bluetooth baglantisi sirasinda aygit yoneticisinde "Diger Aygitlar" adi altinda ''Bluetooth Cevre Aygiti'', ''IcService_New'', ''SMS/MMS'' diye uc adet soru isaretli aygit listeleniyor. Bu dört soru isaretli surucu, telefonun bluetooth baglantisini kapattigim anda gidiyor. Sorunun burayla alakali olabilecegini dusunuyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
 
Bende de tam tersi, ben karşı tarafı duyuyorum o beni duyamıyor. Sorunu nasıl çözdünüz?
Bluetooth transmitter+receiver içeren bi cihaz kullanmak gerekiyormuş. Sadece birisi olunca ya ses gidiyor gelmiyor ya da tam tersi. Yazılımsal bir probleminiz var mi bilmiyorum.
Sorun çözülmedi ve ben zaten mevzudan vazgeçip yukarıda belirttiğim cihazı geri iade edip ücretini aldim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı