Çözüldü Bilgisayara format atılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

199908

Kilopat
Arkadaşlar HDD üzerindeki verileri sildikten sonra bir şeyi unuttum bu yüzden format atamıyorum bilgisayarıma. Yardımcı olabilirseniz şimdiden çok sevinirim.

Unuttum olay aşağıdaki bağlantıdadır. Clean komutundan sonra yapmam gerekeni unuttuğum.

teknodestek.com.tr/diskpart-ile-hard-disk-veya-usb-bellek-formatlama-resimli-anlatim

Çözüm
O diski başka bir bilgisayara takıp kalan adımları yapman gerek. Bir de o Windows format ekranındayken CMD ekranını açabiliyordun ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum. İnternette aratırsan bulabilirsin. CMD ekranını açınca geri kalan adımları yapıp diskini görünür hale getirebilirsin.
O diski başka bir bilgisayara takıp kalan adımları yapman gerek. Bir de o Windows format ekranındayken CMD ekranını açabiliyordun ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum. İnternette aratırsan bulabilirsin. CMD ekranını açınca geri kalan adımları yapıp diskini görünür hale getirebilirsin.
Hocam yönteminizle sorunumu çözdüm yazdığınızı raporladım çözüm olarak en kısa zamanda işaretlenecektir. Yardımcı olan özenle ilgi gösteren herkese çok teşekkürler. Her daim var olun!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı