Bilgisayara nasıl format atılır?

RonsdE

Femtopat
Bilgisayarımın ekran kartı bulunmamakta, ve ben zamanında Win 7 gelen pcmi gittim ayarlardan Win 10 yapmaya çalıştım. Biliyorum bir aptallık yaptım çünkü PC arka tarafta hala 7'de kalmış. Nasıl PC'mi ya gerçekten 10 ya da gerçekten 7'ye döndürürüm?

Windows ISO: Windows ve Office ISO İndirme Aracı

Önce buradan ISO dosyanızı indirin.

Rufus kullanarak USB belleğinize yazdırın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rufus: Rufus

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buradan da kurulumu gerçekleştirin. Kolay gelsin.

Not: Sisteminizin UEFI desteği yoksa Rufus üzerinden "GPT" yerine "MBR" seçmeyi unutmayın.

Windows 10'u İndirin bu adres üzerinden indirebileceğiniz iso dosyasını aşağıdaki rehberi kullanarak USB belleğe yazdırın.

Ardından o USB belleği kullanarak aşağıdaki videoyu izleyip windows 10 kurmanız mümkün. Önemli bilgiler yoksa diskleri tamamen temizlemenizi öneririm.

Dostum 8 GB veya daha üstü bir flash bellek sahibiysen bu adımları izle.
"Windows 10'u İndirin" linkteki dosyayı indir. İndirdikten sonra Rüfus programı ile USB flash belleğine yaz. Yazdıktan sonra Windows 10 USB'in hazır. Bilgisayarı yeniden başlat. Bilgisayar Windows açılma ekranına gelmeden BİOS'a gir ve bilgisayarı USB flash bellekten başlat. Sonraki gelen ekranda senin bilgisayarındaki diskler var. Tüm diskleri temizle. Sonra Windows'u hangi diske kurmak istediğini seç ve tamam'a bas. Sonrasında USB'indeki Windows 10 bilgisayarına işlenmeye başlıyor. O ekran bitince Microsoft hesap ayarı ekranı gelecek. O ekranda Microsoft hesabın ile giriş yapacaksın. Microsoft hesabın yoksa o ekrandan oluşturabilirsin. Microsoft hesap ayarlarını yaptıktan sonra ekrana Merhaba gibi yazılar gelmeye başlayacak. Windows 10 bilgisayarın hazır. Güle güle kullan.

İşlemin detaylı anlatımı; "
".

Rufusla yazdırmana gerek yok Microsoft'un sitesinden indir win10 u sonra çalıştır 2 seçenek çıkacak ISO dosyası olustur yada format USB si oluştur var sen format USB si oluştur de sonra USB yi takip seç kendisi yazıyor USB ye rufus kullanmama gerek yok.Sonra bostan Voit et USB yi yükleme ekranı gelecek işte istediğin diski bicimlendirip yükle ve bitti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı