Bilgisayara Nasıl Windows 10 Kurulur?

WhiteWolf

Hectopat
Windows 10 Pro 64 bit kullanıyorum. Bilgisayarcıya götürmeden evde kendi başıma nasıl format atabilirim veya sıfırlayabilirim? İlla bilgisayarcıya götürmem mi gerek?

Öncelikle, hayır. Bilgisayarınızı bilgisayarcıya götürmenize gerek yok, sakın götürmeyin. Genellikle bilgisayarcılar, sistemlere korsan ve güncel olmayan Windows kuruyor.

Buradan Windows 10'u, buradan da Rufus'u indirebilirsiniz.

OEM lisansınız varsa, kurulum esnasında muhtemelen ürün anahtarı istemeyecektir. İsterse "Ürün anahtarım yok" seçeneğini seçip devam edin. Sonra otomatik etkinleşir. Retail lisansların çalışma mantığı hakkında bir bilgim yok.

Aşağıdan da rehberlere bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 sitesinden orijinal format dosyalarını indirip USB diske atınız. Sonra BIOS'dan başlangıç seçeneklerini USB FLASH disk olarak seçiniz. Sonrası kolay zaten.

Şuan korsan Windows kullanıyorum. Windows'un kendi sitesinde 1000 liradan fazla ama N11'de Windows 10 Pro 64 bit 10 liraya satılıyor ondan almayı düşünüyorum bir sıkıntı çıkar mı? Bir de adım adım nasıl kuracağımı anlatırsanız çok sevinirim birkaç gün içinde kurmayı düşünüyorum. Şu reklamlardan, torrent kalıntılarından, malwarelerden, donmadan kasmadan vs. bıktım artık.

Şuan korsan Windows kullanıyorum. Windows'un kendi sitesinde 1000 liradan fazla ama N11'de Windows 10 Pro 64 bit 10 liraya satılıyor ondan almayı düşünüyorum bir sıkıntı çıkar mı? Bir de adım adım nasıl kuracağımı anlatırsanız çok sevinirim birkaç gün içinde kurmayı düşünüyorum. Şu reklamlardan, torrent kalıntılarından, malwarelerden, donmadan kasmadan vs. bıktım artık.
İçinde çok fazla veriniz yoksa format atarak Windows 8.1 kurun. Ardından bu linkteki kurulum yardımcısını indirerek Windows 10'a (orijinal, Microsoft'tan indirildi) yükseltebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı