Arkadaşlar hayırlı akşamlar, iyi sosyaller bilgisayarıma reset attıktan sonra klavye ve mouse çalışmamaya başladı. BIOS'a girdim ancak eski BIOS olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Hocam Windows driver kurmasını bekleyebilirsiniz. Ben ve kuzenimde bir kere böyle bir hata yapmıştık ikimizde bilgisayarcıya verdik tekrar format atması için. Ya da rica edin eski çıkışlı bir fare alın bir yerden.
Hocam Windows driver kurmasını bekleyebilirsiniz. Ben ve kuzenimde bir kere böyle bir hata yapmıştık ikimizde bilgisayarcıya verdik tekrar format atması için. Ya da rica edin eski çıkışlı bir fare alın bir yerden.
Bilgisayarı kapatın fişini çekin kasanın yan tarafını açın, anakarta takılı saat pili şeklinde bir pil olacak onu çıkartıp 10 saniye civarı bekleyin sonra tekrar takın ve bilgisayarı açın.