Çözüldü Format attıktan sonra klavye çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

resul aksoy

Hectopat
Bilgisayarıma format attıktan sonra driverları güncelledim PC'yi yeniden başlattım fakat açıldığında klavye çalışmıyor. Driverda sorun olmuş büyük ihtimalle. Driveri silip tekrar yükledim tekrar format attım fakat çözülmedi. (bilgisayarım laptop)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    33 KB · Görüntüleme: 54
Çözüm
Bilgisayarıma format attıktan sonra driverları güncelledim PC'yi yeniden başlattım fakat açıldığında klavye çalışmıyor. Sürücüde sorun olmuş büyük ihtimalle. Driveri silip tekrar yükledim tekrar format attım fakat çözülmedi. Bilgisayarım laptop.

Ne ile güncellediniz? Driver Booster kullanmışsanız sıkıntı yaratabilir. Bilgisayardaki klavyenizin eski driverını indirip güncellemeyi deneyin.
Bilgisayarıma format attıktan sonra driverları güncelledim PC'yi yeniden başlattım fakat açıldığında klavye çalışmıyor. Sürücüde sorun olmuş büyük ihtimalle. Driveri silip tekrar yükledim tekrar format attım fakat çözülmedi. Bilgisayarım laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne ile güncellediniz? Driver Booster kullanmışsanız sıkıntı yaratabilir. Bilgisayardaki klavyenizin eski driverını indirip güncellemeyi deneyin.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı