Bilgisayara su döküldü

Monki12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazacaklarınız benim için çok önemli. Bilgisayarıma su doküldü. Derslerim falan var. Resimde gönderdiğim şey dışında başka bir şey açılmıyor ve sadece harddisk gözüküyor. C gözükmüyor, ne yapmam lazım? C yandı ise D'ye nasıl kurabilirim?

Dosya Ekleri

• 20201222_221530.jpg
    20201222_221530.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 286
Arkadaşlar yazacaklarınız benim için çok önemli. Bilgisayarıma su doküldü. Derslerim falan var. Resimde gönderdiğim şey dışında başka bir şey açılmıyor ve sadece harddisk gözüküyor. C gözükmüyor, ne yapmam lazım? C yandı ise D'ye nasıl kurabilirim?
Kaç adet disk takılıydı bilgisayarına?
Tek diskten de C veya D diye sürücü oluşturulabiliyor.
Ayrıca bilgisayara su döküldükten sonra neden açıyorsun bilgisayarı. Kapat içindeki nem gitsin öyle açarsın. C, D derken komple gidecek bilgisayar.

Tek hard disk kullanırken sadece bölüntüleme işlemi yaptıysanız zaten ikisi de görünmez. Ancak farklı disklerden biri görünüyorken diğeri gözükmüyorsa, arızalı olan büyük ihtimalle kısa devre olmuştur. Saç kurutma makinesi ile iyice kurutun.

Telefonlarda pirinç içerisine yatırınca pirinç suyunu alıyordu telefonun. içerisindeki suyu kurutman lazım.

Ayrıca gördüğün menü boot menüsü, ve orada windows boot manager var. Harddiskinin sorunsuz çalışıyor olması muhtemel. Yapacağın işlem enter tuşuna basıp devam etmek.

Ama ilk önce kurutmanı öneririm. Kuruturken dikkatli davranırsan sorun kalmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı