Arkadaşlar yazacaklarınız benim için çok önemli. Bilgisayarıma su doküldü. Derslerim falan var. Resimde gönderdiğim şey dışında başka bir şey açılmıyor ve sadece harddisk gözüküyor. C gözükmüyor, ne yapmam lazım? C yandı ise D'ye nasıl kurabilirim?
Kaç adet disk takılıydı bilgisayarına?Arkadaşlar yazacaklarınız benim için çok önemli. Bilgisayarıma su doküldü. Derslerim falan var. Resimde gönderdiğim şey dışında başka bir şey açılmıyor ve sadece harddisk gözüküyor. C gözükmüyor, ne yapmam lazım? C yandı ise D'ye nasıl kurabilirim?
Tek hard disk kullanırken sadece bölüntüleme işlemi yaptıysanız zaten ikisi de görünmez. Ancak farklı disklerden biri görünüyorken diğeri gözükmüyorsa, arızalı olan büyük ihtimalle kısa devre olmuştur. Saç kurutma makinesi ile iyice kurutun.Arkadaşlar yazacaklarınız benim için çok önemli. Bilgisayarıma su doküldü. Derslerim falan var. Resimde gönderdiğim şey dışında başka bir şey açılmıyor ve sadece harddisk gözüküyor. C gözükmüyor, ne yapmam lazım? C yandı ise D'ye nasıl kurabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.