Bilgisayara "vigua. A ve sepdot" virüsleri bulaştı

Daha fazla  
Dostlar selam oyunları Türkçe yama ile oynamak istiyordum. Anonymous projesi adlı uygulamayı yükleyip Türkçe yama ile oyun oynamak istiyordum sonra vazgeçip sildim. Windows Defender virüs uyarısı verdi ve bu virüsleri kaldıramadım yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-08 130359.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-08 130359.png
    101,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran görüntüsü 2025-01-08 130432.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-08 130432.png
    90,3 KB · Görüntüleme: 56
Dostlar selam oyunları Türkçe yama ile oynamak istiyordum. Anonymous projesi adlı uygulamayı yükleyip Türkçe yama ile oyun oynamak istiyordum sonra vazgeçip sildim. Windows Defender virüs uyarısı verdi ve bu virüsleri kaldıramadım yardım eder misiniz?
Bunlar sistemine zarar vermez. Düşük derecedeler. Ve False-positive olabilir bu arada. Şüphe duyuyorsanız Kaspersky veya Malwarebytes gibi güçlü antivirüslerle tarama yapabilirsiniz.

Bunlar sistemine zarar vermez. Düşük derecedeler. Ve false-positive olabilir bu arada. Şüphe duyuyorsanız Kaspersky veya Malwarebytes gibi güçlü antivirüslerle tarama yapabilirsiniz.

Kaspersky ile tarama yaptım bir uyarı vermedi güvenli moda geçip kaldırmayı denedim fakat güvenli modda Windows Defender çalışmıyor dosya konumunu göremiyorum.

Kaspersky ile tarama yaptım bir uyarı vermedi güvenli moda geçip kaldırmayı denedim fakat güvenli modda Windows Defender çalışmıyor dosya konumunu göremiyorum.
Güvenli Moda girmenize gerek yok ki hocam. Kaspersky bir şey bulamadıysa silinmiştir büyük ihtimalle. İyi bakarsanız virüsün hangi konumda algılandığını gösteriyor. O konuma gidip algıladığı programı silin. Eğer öyle bir program yoksa virüs silinmiştir. Ama silinmese de bilgisayara pek bir zarar vereceğini düşünmüyorum.

Güvenli moda girmenize gerek yok ki hocam. Kaspersky bir şey bulamadıysa silinmiştir büyük ihtimalle. İyi bakarsanız virüsün hangi konumda algılandığını gösteriyor. O konuma gidip algıladığı programı silin. Eğer öyle bir program yoksa virüs silinmiştir. Ama silinmese de bilgisayara pek bir zarar vereceğini düşünmüyorum.

Virüsün konumunu bulamıyorum ki bir de gözüme batıyor kaldırmak istiyorum onu oradan virüsün konumunu nasıl bulabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı