LozancıEkmek
Decapat
Bana neden bu kadar takıldın ki?
Takarım tabii başkası senin yaptığın yorumun aynısını yaptığı için boş boş emojiler atıyorsun yani. Neyin kafasındasın? En bilgili adam sen misin dostum?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana neden bu kadar takıldın ki?
Reklam virüsü bulaşmış olmalı, o virüsten kurtulmak çok zordur, format bile bazen iş görmüyor, tek iyi yanı hesap bilgilerin çalınmaz ama başka antivirüsler ile tarat olmadı format at.
Ben Malwarebytes ile bir dakika içinde kurtulmuştumReklam virüsü bulaşmış olmalı, o virüsten kurtulmak çok zordur, format bile bazen iş görmüyor, tek iyi yanı hesap bilgilerin çalınmaz ama başka antivirüsler ile tarat olmadı format at.
Fidye virüsü sence gerçekten de Anti_Virüs programları kaldırabileceğine inanıyor musun?Arkadaşlar lütfen yanlış bilgi vermeyin. Bulaşan reklam yazılımı değil fidye yazılımı. Ayrıca kötü amaçlı yazılımların program ekle kaldırdan tümüyle silinemeyeceğini bilmiyorsanız mesaj falan atmayın.
Takarım tabii başkası senin yaptığın yorumun aynısını yaptığı için boş boş emojiler atıyorsun yani neyin kafasındasın en bilgili adam sen misin dostum?
İnsanlar zaten gergin asalak asalak hareketler yaparak insanları bunaltmaktan başak bir işe yaradığınız yok.
Bazı trojanlar silinse bile tekrar geliyor.Reklam virüsü kaldırmak zor değil tek formatla çözülür hatta bir virüs programı.
Fidye virüsü sence gerçekten de anti_virüs programları kaldırabileceğine inanıyor musun?
Güncel bir şey istiyor olabilir dostum.Mesela şu konulardan birine bakarak daha hızlı cevap alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1482618
Eki Görüntüle 1482619
Bazı trojanlar silinse bile tekrar geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.