Bilgisayara virüs girdi

Rkill, Kaspersky ve Malwarebytes indirip internet bağlantınızı kesin. Rkill programını yönetici olarak çalıştırın ve zararlının çalışmasını engelleyin. Zararlı kapanınca Kaspersky ve MBAM ile taratın ve yeniden başlatın.
YouTube ve Twitch kanalım var genellikle Twitch'te yayın açıyorum fakat YouTube'da 200 abonem var yoktur bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
Karşıda birisi yok zaten. Senin kanalını otomatik olarak bot yapıyorlar, çalmıyorlar.

Rkill, Kaspersky ve Malwarebytes indirip internet bağlantınızı kesin. Rkill programını yönetici olarak çalıştırın ve zararlının çalışmasını engelleyin. Zararlı kapanınca Kaspersky ve MBAM ile taratın ve yeniden başlatın.

Karşıda birisi yok zaten. Senin kanalını otomatik olarak bot yapıyorlar, çalmıyorlar.

Zaten şu anda zararlı bir yazılım göstermiyor Kaspersky ile kontrol ettim.

İnşallah Herhangi bir banka kartı, şifre gibi önemli bir bilgini yazmamışsındır. Çünkü klavyen anlık izleniyor olabilir. Virüs programları lisanslı kullanmadığın sürece virüsü, denizden bardakla su almaya benzetebilirim. Önemli şeyleri sd kart, usb veya Hard dış tipi birşeye yedekleyin ve format atın.
Kaspersky'i kurdum virüs dosyasını tarama yapıp buldum Kaspersky'i virüs dosyasını durdugunda tüm dosyalarını sildim normalde silemiyordum. Dosyayı sildikten sonra tekrar kapsamlı tarama yaptım ve virüs bulmadı ayrıyeten görev yöneticisindeki fotografta belirttigim uygulamada kalktı temizlenmiştir diye tahmin ediyorum 3 saat bilgisayarda takıldım bir sıkıntı göremedim sizce başka bir şey yapmama gerek var mı?
Virüs temizlense de içinde truva atı çoktan dosyalara yayılmış olabilir. Bu sana zarar vermez ama Hack ile uğraşan insanlar bir devlet sistemine, banka sistemine, gazetecilik sistemlerine saldırırken DDOS kullanır. Bunları da truva atı ile yayıldıkları bilgisayarlar ile yaparlar. Saldırı yapıyorken senin bilgisayarın zombi olur, yavaşlatır kısaca. Bilgisayarın gereksiz ısınır. Dediğim gibi format hem sizin içinizi rahatlatacak hemde bilgisayarı. Şuanda kafanda, acaba kaldı mı, birşey olur mu diye binlerce düşünceden kurtulma şansı verir format.

İnşallah Herhangi bir banka kartı, şifre gibi önemli bir bilgini yazmamışsındır. Çünkü klavyen anlık izleniyor olabilir. Virüs programları lisanslı kullanmadığın sürece virüsü, denizden bardakla su almaya benzetebilirim. Önemli şeyleri sd kart, usb veya Hard dış tipi birşeye yedekleyin ve format atın.

Virüs temizlense de içinde truva atı çoktan dosyalara yayılmış olabilir. Bu sana zarar vermez ama Hack ile uğraşan insanlar bir devlet sistemine, banka sistemine, gazetecilik sistemlerine saldırırken DDOS kullanır. Bunları da truva atı ile yayıldıkları bilgisayarlar ile yaparlar. Saldırı yapıyorken senin bilgisayarın zombi olur, yavaşlatır kısaca. Bilgisayarın gereksiz ısınır. Dediğim gibi format hem sizin içinizi rahatlatacak hemde bilgisayarı. Şuanda kafanda, acaba kaldı mı, birşey olur mu diye binlerce düşünceden kurtulma şansı verir format.
Formatçılar da geldiğine göre konu tamamdır.

İnşallah herhangi bir banka kartı, şifre gibi önemli bir bilgini yazmamışsındır. Çünkü klavyen anlık izleniyor olabilir. Virüs programları lisanslı kullanmadığın sürece virüsü, denizden bardakla su almaya benzetebilirim. Önemli şeyleri SD kart, USB veya hard dış tipi bir şeye yedekleyin ve format atın.

Virüs temizlense de içinde truva atı çoktan dosyalara yayılmış olabilir. Bu sana zarar vermez ama hack ile uğraşan insanlar bir devlet sistemine, banka sistemine, gazetecilik sistemlerine saldırırken DDoS kullanır. Bunları da truva atı ile yayıldıkları bilgisayarlar ile yaparlar. Saldırı yapıyorken senin bilgisayarın zombi olur, yavaşlatır kısaca. Bilgisayarın gereksiz ısınır. Dediğim gibi format hem sizin içinizi rahatlatacak hem de bilgisayarı. Şu anda kafanda, acaba kaldı mı, bir şey olur mu diye binlerce düşünceden kurtulma şansı verir format.

Haklısınız format atmakta fayda var dosyayı yerel disk C ye kurmustum Cdeki önemli dosyaları D ye atıp C ye format atsam yeterli olur mu?

Haklısınız format atmakta fayda var dosyayı yerel disk C ye kurmustum Cdeki önemli dosyaları D ye atıp C ye format atsam yeterli olur mu?
Truva atı dediğim olay c de olan bütün dosyalara yayılmıştır eğer varsa. Bir kaç gün bilgisayarı kullan. Eğer yavaşlama, gereksiz ısınma varsa direkt tamamıyla format at. Gerçi anti virüs programı temizleyecek kadar basit bir virüs ise çok dert etmeye gerek yok ama ben garantici insanım. Eğer ıısnma, donma, kasma gibi problemler olmadığı sürece formata başvurma. Eğer oluyorsa direkt tamamıyla format at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı