Evet şu an internetten bir EXE yüklemiştim oyundu aslında fakat accept accept diye geçe geçe indirdim ortada oyun yok ama farklı uygulamalar inmiş normalde sessizdir fanı bilgisayarın ama ara sıra bayağı ses çıkarıyor internet baglantısını kestim uygulamalara bakmak gerekirse bayağı bilmedigim uygulama var gorev yöneticisine girince GPU %100'den azaliyor ama cikinca geri fazla kullanıyor interneti kesince azaldı GPU kullanımı. Garip uygulamalar şunlar(uygulama kaldırdan bakıyorum 22 Ocakta inmişlere): Altrustics, onebrowser, rav endpoint protection, safer web, VPN by rav, walliant version, web companion bir de Avast Security browser vardı onu silebildim ama altrusticside silmeye calisriken rav programi yuksek riskli islem tespit edlidi diye bildirim yolladi şu an hala duruyor hiçbir şeye basmıyorum daha fazla virus gelir diye engelle ve korumasız kal diye tuslar var şu an ne yapmaliyim son durumu SS atacağım.
Eki Görüntüle 2404347
Eki Görüntüle 2404348
Gordugunuz gibi GPU %2 falan ama o görev yönetici açıklen oluyor ilk hirdigimde %50'lerden düşüyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.