Bilgisayara virüs girdi

7 sayfa konu olmuş ama öneriler gerçekten saçmalamaya başlamış.

Sistemine sahte antivirüs yazılımı kurulmuş, sistem ayarların değiştirilmiş, birçok zararlı var. Hangi antivirüsü kurarsan kur bu bozuklukları düzeltemez.

Temiz Windows kurulumu yapacaksın. Bu kadar.

Sistemine sahte antivirüs yazılımı kurulmuş, sistem ayarların değiştirilmiş, birçok zararlı var. Hangi antivirüsü kurarsan kur bu bozuklukları düzeltemez.

Kesinlikle.

Hocam konu sahibine anlatıyoruz fakat kendisi ısrarla format atmıyor zaten.

Kaspersky, Malwarebytes, Bitdefender, ESET Online scanner. Bunlar ile taratıp Denetim Masası'ndan her şeyi kaldırın. 1 antivirüs yetmez.

Ayrıca buradan defender açılabilir. Acil durumda.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (590).png
    Ekran Görüntüsü (590).png
    359,3 KB · Görüntüleme: 76
Evet atmak istemiyorum zaten 2 kere formatlamıştım(virüsten degil) 1 tanesi 1 ay önceydi ve şu an bilgisayar yerinde sıkıntı yok programları bir şekilde sildim ve tam tarama yaptım.

Hocam belki Windows dosyaların bir kısmı bozuldu? Hiçbir antivirus bunu düzeltemez.

Evet atmak istemiyorum zaten 2 kere formatlamıştım(virüsten degil) 1 tanesi 1 ay önceydi ve şu an bilgisayar yerinde sıkıntı yok programları bir şekilde sildim ve tam tarama yaptım.

Format candır hocam. Zahmetli olmaz ise atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı