Çözüldü Bilgisayara virüs girdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kyrieelchavoo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
CS2 skinchangerla uğraşırken virüs yedi bilgisayar Windows'a girdiğim zaman aşağıdaki ekranla karşılaşıyorum. Yardım edin BIOS'tan sıfırlama çözümü falan yok mu? Format için flashım vardı daha önceden onu takınca da PC BIOS'da donuyor sökünce geri düzeliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1342.jpeg
    IMG_1342.jpeg
    362,6 KB · Görüntüleme: 1.051
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şu şekilde çözdüm, BIOS'da F7 yapıp Advanced menüsüne girip boot sekmesini açıyoruz. Oradan ne kadar başlatma seçeneği varsa enabled olanları disabled yapıyoruz, sadece Realtek Boot Manager ve diskinizin ismi gözükecek şekilde olması gerekiyor (örnek veriyorum benimki kingstonsa 512 vb ). F10 yapıp format atıyorsunuz, doğru yaptıysak ondan sonrası format zaten. Emeği geçen vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim.
CS2 skinchangerla uğraşırken virüs yedi bilgisayar Windows'a girdiğim zaman aşağıdaki ekranla karşılaşıyorum. Yardım edin BIOS'tan sıfırlama çözümü falan yok mu? Format için flashım vardı daha önceden onu takınca da PC BIOS'da donuyor sökünce geri düzeliyor.

Format atılmıyorsa bir parçaya virüs girmiş olabilir bir kontrol ettirin.

Daha önceden de PC açarken flash takılıysa açılmıyordu flaşlı sökünce normal şekilde direkt açılıyordu

Ne yapmam gerek bu durumda yeni ssd ye falan çözülür mü biosa erişebiliyorum

Daha önceden de PC açarken flash takılıysa açılmıyordu flaşlı sökünce normal şekilde direkt açılıyordu.

Ne yapmam gerek bu durumda yeni SSD'ye falan çözülür mü BIOS'a erişebiliyorum.

Anakart gibi parçalarada bulaştıysa durum kritik ama bilmiyorum.

Daha önceden de PC açarken flash takılıysa açılmıyordu flaşlı sökünce normal şekilde direkt açılıyordu

Ne yapmam gerek bu durumda yeni SSD'ye falan çözülür mü BIOS'a erişebiliyorum

BIOS'ta SSD Yönetimi gibi bir ayar falan olur genelde. Oradan sıfırlayabilirsin. Bir bak istersen. Erase SSD gibi bir ayarda olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı