Bilgisayara virüs girmiş olabilir mi?

Schibiko

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Yeni aldım, orijinal sitesinden Windows 11 kurdum, Nvidia uygulamasını yükledim fakat bazen sıkıntılar çıkarıyor. Durduk yere EZ Flash menüsüne giriyor, açtığım zaman ya da arada takılmalar yapıyor. MRT ve Defender taradım, bir şey yok diyor. Sizce virüs girmiş olabilir mi?

Eğer sisteme virüs içerebilen bir taşınabilir cihaz takmadıysanız, yabancı dosya indirmediyseniz virüs olduğunu sanmıyorum. Bence disk testi yapın diskte sorun olabilir. Takılmalar aldığınızdan beri var mı?

Virüs teşkil eden bir program veyahut içerik indirmediysen ve bilgisayarında takılmalar meydana geliyorsa, yukarıda ki arkadaşın dediği gibi bir disk testi yapman en sağlıklısı olacaktır.

Eğer sisteme virüs içerebilen bir taşınabilir cihaz takmadıysanız, yabancı dosya indirmediyseniz virüs olduğunu sanmıyorum. Bence disk testi yapın diskte sorun olabilir. Takılmalar aldığınızdan beri var mı?

Disk testi yaptım %100 diyor. Ek olarak zamanında bir arkadaştan yardım istemiştim Discord aracılığıyla ekran paylaşımı yapmıştım daha sonra ise ekran çevresinde bir sarı çerçeve belirip gitmişti hemen. Acaba bundan dolayı olabilir mi? Kusura bakmayın bu konularda bilgim zayıf. Ve ayrıca bilgisayarımı defalarca Kaspersky ile taradım ama bir şey çıkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı