Bilgisayara yanlışlıkla virüslü dosya indirdim ve kurdum

Bilip bilmeden konuşmanız gerçekten utanç verici cahillik mutluluk derler ya kesinlikle katılıyorum isim yapmış 1 2 virüs programını çok bir şey sanıyorsunuz çoğunuz ilk defa duymuşsunuzdur ESET'i.

ESET iyi bir Anti-Virüs ama rakipleri onu çoktan geçti. Bilgisayarcı abin ile sana mutluluklar dilerim.
 
Ve MB'yi test ettim bilgisayara bulaştırdığım RAT'ı güzel bir şekilde sildi.

Her virüs farklı olur bazı virüsleri elle bile kaldırırsın ben bir virüs için bilgisayarıma onlarca program kurmuştum malwarede vardı içinde ve işe yaramamıştı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bize çocuk diyen büyük abimizin argümanları farklı.

1- Windows Defender için bilgisayarı yoruyor deyip ESET önermesi. ❌
2- Kaspersky paralı boş ver kullanma demesi. ❌
3- ESET'i ilk defa duyuyor olabileceğimizi söylemesi ve tabii üst düzey bilgili bilgisayarcı abisi. ❌
4- Foruma doğru doğum tarihini yazacak kadar büyük olmaması ❌ 🤣 🤣

Oysaki konu sahibinin çözümü son derece basit. Kaspersky veya MB deneme sürümü indirecek ve tam tarama yapacak. The End. ✅


Üzgünüm, vakit kaybısın.
 
Hocam MB dediğiniz Malwarebytes sanırım. Evet o yüklüydü onla tarattım fakat o bilgisayardaki sadece malwareleri buldu... Asıl trojani bulamadı bile... Sonrasında Kaspersky yükledim Malwarebytes'ı sildirdi yüklenmesi için.

Sorunda burada işte ilkel kafalılar malwarenin malware virüsü silmede başarılı olduğun anlamıyorlar sağlam bir virüs de iş görmüyor fakat anlatmak çok zor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Kaspersky ile taratıyorum fakat Windows deffender erişimli uygulama şeyinden Kaspersky'ın değişiklik yapmasını engelliyor. Sanırım tarama sırasında Kaspersky virüs buldu ve silmeye çalıştı fakat Windows deffender bunu engelledi. Denetimli erişim dosya şeysini deffenderdan kapatamıyorum şu an çok kötü oldu. Neyse bir tarama btisin de.
 

Geri
Yukarı