Bilgisayarcı Bilgisayar Parçalarımı Değiştirmiş Olabilir Mi?

combas

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda anakartımı, RAM'lerimi ve işlemcimi değiştireceğim.Bunları kendim takamayacağım için bir bilgisayarcıya götüreceğim. Ama bilgisayarcının bu parçaları değiştirebileceğinden korkuyorum. Yani ona sıfır işlemci götüreceğim ama o bana aynı model 2. el veya bozuk bir işlemci takacak diye korkuyorum. İşlemcimin bana ait olduğundan nasıl emin olabilirim. Çünkü ikinci el çalışan bir işlemci taksa ruhum duymaz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Programa girdiğinizde her parçanın adınından tutun seri nosununa hatta çoğu parçanın sıcaklık değerlerine ulaşabiliyorsunuz bence şimdi indirin hem test etmiş olursunuz hem de yüklediğiniz zaman yabancılık çekmezsiniz.

Programa girdiğinizde her parçanın adınından tutun seri nosununa hatta çoğu parçanın sıcaklık değerlerine ulaşabiliyorsunuz bence şimdi indirin hem test etmiş olursunuz hem de yüklediğiniz zaman yabancılık çekmezsiniz.

Sağolun teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı