Bilgisayarcı bozuk anakartı ve işlemciyi getirmedi

• Konuyu başlatan Zel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 544

Zel

Hectopat
Yer
/POC/
Arkadaşlar merhaba. Bugün şu anda içinde bulunduğum problemden bahsediceğim.

Dostlar ben işlemciyi çıkartıp silmeye karar verdim. 2-3 video izledikten sonra güzel bir şekilde çıkarttım. Gene temizleme ile videolar izleyip öğrendim. Sonra geldi takmaya. Bu pinleri bozmayayım diye bir bilgisayarcıya (iş yerinde) teslim ettim takması için. O da bu anakartın pinlerinin yamulduğunu söyledi ve yenisi almak lazım dedi. Ben de zaten değiştirecektim tamam dedim. Birkaç gün sonra parça geldi şimdi de işlemci bozuk dedi. Ben çok şaşırdım, sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalıştığım da ben de anlamadım dedi. Bana birkaç günlük bir işlemci ve anakartı takıp idare etmemi söyledi. Ben de tamam dedim. Ve bana yeni işlemciyi "bedava"ya 1.500 TL'lik işlemciyi getirtmeye çalışacağını söyledi. Ben inanılmaz şaşırdım çünkü ne tanıdığım ne bir şeyim bu kadar uğraşıyor. Ama teslim alırken bana "bozuk" olan anakart ve işlemciyi getirmedi. Yarın isteyeceğim. Sizce beni dızlamaya mı çalışıyor dostlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bugün şu anda içinde bulunduğum problemden bahsediceğim.

Dostlar ben işlemciyi çıkartıp silmeye karar verdim. 2-3 video izledikten sonra güzel bir şekilde çıkarttım. Gene temizleme ile videolar izleyip öğrendim. Sonra geldi takmaya. Bu pinleri bozmayayım diye bir bilgisayarcıya (iş yerinde) teslim ettim takması için. O da bu anakartın pinlerinin yamulduğunu söyledi ve yenisi almak lazım dedi. Ben de zaten değiştirecektim tamam dedim. Birkaç gün sonra parça geldi şimdi de işlemci bozuk dedi. Ben çok şaşırdım, sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalıştığım da ben de anlamadım dedi. Bana birkaç günlük bir işlemci ve anakartı takıp idare etmemi söyledi. Ben de tamam dedim. Ve bana yeni işlemciyi "bedava"ya 1.500 TL'lik işlemciyi getirtmeye çalışacağını söyledi. Ben inanılmaz şaşırdım çünkü ne tanıdığım ne bir şeyim bu kadar uğraşıyor. Ama teslim alırken bana "bozuk" olan anakart ve işlemciyi getirmedi. Yarın isteyeceğim. Sizce beni dızlamaya mı çalışıyor dostlar?
Muhtemelen evet. Dızlandın :(

Arkadaş adına üzüldüm bu gece uyuyamayacak. Aynı duruma benzer bir şey yaşamıştım gece boyu sıkıntıdan karnım ağrımıştı :D
Hocam o karın ağrısını 1 ay önce kökten çözdüm. Şuan hesap kasıyorum 🤣
Yine sinirlerim bozuldu.
Benim de
Hocam bir de inşallah sana verirken zorluk çıkarmaz, bence bir büyüğünle git sinirden kırar falan.
Hocam benim büyüklerimin nasıl insanlar olduklarına önceki konularım'dan bakabilirsin. Şuanlık kendi işlerimi kendim çözüyorum.
Bakkallandın. Git koş bas acil işim çıktı almam lazım de.
Hocam hiç bi yere kaçamaz, ipler ben de 🤣
Muhtemelen evet. Dızlandın :(
Daha dızlanmadım Muhammet hocam. Yarın ama bi güzel dızlayıp, köküne kadar alıcağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı