Bilgisayarcı crackli Windows yüklemiş

Bilgisayarı korsan doldurmuş, komple format ve temizlik gerek buna. Kaldırman fayda etmez. Bankacılık bilgilerine kadar her şey çalınabilir bu bilgisayarda.

Sinir bozucu bu bilgisayarcılar.

Kaspersky Premium kullanacağım yine de bir şey olur mu?

Yani ben atmanı öneririm bazı özelliklere erişemeyebilirsin.

E tamam madem o zaman flashbellek varsa atayım hemen.

@Recep Baltaş zamanında böyle bir konu açmış. Belki faydalı olabilir, bakabilirsiniz.

@Recep Baltaş zamanında böyle bir konu açmış. Belki faydalı olabilir, bakabilirsiniz.

14 yil oncenin crack Windows'lari ile simdininki bir mi? 400 tane sadece komut sisteminden islenen orijinal Windows kodlari cikti. 2010 yilindaki postu atiyorsun

Bilgisayarcıya toplaması için PC parçalarını vermiştim. Hazır toplamışken crack Windows da kurmuş yani dediğine göre OEM cracki dedi anakartı değiştirmedikçe asla gitmez falan dedi. Zararlı mıdır? Bende normalde key var ama şu an hiç formatla uğraşmak istemiyorum.

Anakart pilini sök kanka istersen BIOS'u 0'lar anakartının modeline görede format nasıl atılır yaz bilgisayarının flashına Windows 10 yükle ardından BIOS'tan flashı secip Windows'u kur ardındanda keyini geri koy.

Bilgisayarcıya toplaması için PC parçalarını vermiştim. Hazır toplamışken crack Windows da kurmuş yani dediğine göre OEM cracki dedi anakartı değiştirmedikçe asla gitmez falan dedi. Zararlı mıdır? Bende normalde key var ama şu an hiç formatla uğraşmak istemiyorum.

Adam sana hwidgen veya mas atmış.
Sıkıntı yok,
Format ile temiz kurulum yapsanda key falan girme, oto etkinlesecek zaten.
Sürümün Pro

Adam sana hwidgen veya mas atmış.
Sıkıntı yok,
Format ile temiz kurulum yapsanda key falan girme, oto etkinlesecek zaten.
Sürümün Pro.

Format attım key girdim hocam yanındaki crack uygulamalardan dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı