Bilgisayarcı dolandırdı mı?

Ben bu konuyu açtığımda kafamda “adam bana pahalıya parça sattı” vardı ‘işçilik parası' denen şeyin ihtimalini hiç düşünmedim bile ama alışmam lazım
Ve evet adam daha iyi demişti ama yarın TF2, Valorant testlerini yapıp öyle gideceğim işimi görecekse önemli değil 2 ay sonra RTX 3060 sistem alacağım geçici yani kullandığım bilgisayar.

Oyle dediyse eger gercekten ortada dolandiricilik var. Elimde bu sisteme uygun X, Y, Z kartlari var hangisini istersin diye sana sorup fiyat bicmesi gerekirdi.

Iscilik tabi ki olacak cunku bilgisini ve yetenegini satiyor.
Ayrica bu tarz islerde once fiyati konusmus olman gerekir. Yani sistemine A,B ve C yapilacak fiyati da X olacak seklinde. Oyle pavyon hesabi gibi sonradan sasirtmacali gelmez.

Ben kartin senin kafandaki beklentiyi karsilamadigi icin duydugun pismanlikla bilgisayarciya fazla yuklenildigini dusunuyorum. Elbette konudaki insanlarin cogunun hizmet sektoru ekonomisini hic bilmemesi de etken.
 
Anladığım kadarıyla vaat ettiğinden eksiğini yapmamış ancak fiyatları epey yüksekten çekmiş. Elinde kalan malları satabileceği en yüksek fiyata satmış. Zira donanımdan azıcık anlayan birisi şu ürünlere para vermez yahut sembolik bir rakam verir.
 
@MayCrasH hocam GT415 için sürücülerden hangilerini indirmem lazım?
1694710259972.png


Daha iyi dediyse ortada açık bir yalan var. Oyunlarda pek bir performans beklememek lazım. İade edip, ikinci elde daha iyi bir şeyler bulabilirsin belki. Ya da yeni sistem alana kadar oyun işine pek girmeyebilirsin.

Film izletsin, YouTube açsın yeterli diyorum test ettim şimdi oyunlarda direk 5 FPS zaten (TF2 1080p) GeForce NOW ile halletmeye çalışırım artık...
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı