Bilgisayarcı parça çalar mı?

• Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 4.530
Hep yapıyorlardı hala da yapıyorlar melesef. Sene 92 flan.
İlk bilgisayarımda başıma gelmişti. Telefon açıp ana avrat küfür etim. Umurlarında olmadı. Gidip başımı belaya sokmak istemedim. Yaş 18-20 falan bi de o zamanlar.

Bilgisayarının içinin fotoğrafını çekersin olur biter. Bilgisayarcı niye çalsın ki senin parçanı ? Çok şüpheleniyorsan gir Google'a bulunduğun şehir içinde bilgisayar tamircisi yaz en yüksek puanlı olana git.

Ulan adam da Vio adlı birisi gelse de parçasını çalsam diye düşünüyor. Ne yapsın adam senin parçanı, siz nasıl bilgisayarcılara gittiniz bilmem ama biz, müşteri ikinci sefer gelmesin diye parça takıyoruz fazladan.
Sarı taksiciler gibisiniz ne yapalım. Yıkılmaz bir önyargı var.

Oturduğunuz semtteki esnafları da mı tanımıyorsunuz artık? Sen 10 TL az vereyim diye çiğ köfteciden bozma yere götürürsen çalar da, dükkanı da kapatır. Ver bilgisayarı, temizlik macun kaça mal olur al sor, fiyatı al bu kadar.

Çok korkuyorsan laf arasında "bu bilgisayarda şu kadar RAM var, şuna yükseltsek kaça mal olur?" diye sorarsın yemlemek için elleyeceği varsa da dokunmaz.

İnternetten öğrenip kendiniz yapabilirsiniz ve ya yetkili serviste bakım hizmetinden yararlanabilirsiniz,bilgisayarcı önermem.Çok korkutmak istememem ama böyle olayları daha önce tanıdıklarımdan ve arkadaşlarımdan duymuştum maalesef.

Laptopta müdahale edebileceği aklıma gelen sadece 2 donanım var. İşlemciyi sistem detaylarınızdan belgeleyin ki cesaret edebilir mi bilmiyorum, ediyorsa da zaten dükkan basmaya falan kalkmayın belli ki gözü kara bir adam.
Bir başka müdahale edebileceği donanım ise belleğiniz olur onu da yine aynı gçrselde belgelemiş olursunuz ama bu deliller hırsızlık sonrası neyi çözer onu da bilemiyorum.

Kesinlikle bilgisayarcıya vermeyin, kendiniz halledebilirsiniz.

Macun vs yapamam en son açtım ve touchpad filmi koptu.

Ulan adam da vio adlı birisi gelse de parçasını çalsam diye düşünüyor. Ne yapsın adam senin parçanı, siz nasıl bilgisayarcılara gittiniz bilmem ama biz, müşteri ikinci sefer gelmesin diye parça takıyoruz fazladan.

O zaman size geleyim bir 8 RAM'da siz takın olur mu :D

Oturduğunuz semtteki esnafları da mı tanımıyorsunuz artık? Sen 10 TL az vereyim diye çiğ köfteciden bozma yere götürürsen çalar da, dükkanı da kapatır. Ver bilgisayarı, temizlik macun kaça mal olur al sor, fiyatı al bu kadar.

Çok korkuyorsan laf arasında "bu bilgisayarda şu kadar RAM var, şuna yükseltsek kaça mal olur?" diye sorarsın yemlemek için elleyeceği varsa da dokunmaz.

Kendi semtimde değilim bir süre.
Gece gece güldüm bazı yorumlara :D en iyisi adamı yanında izlemek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı