Bilgisayarcı Windows 10 laptopa Windows 8.1 kurdu

Doğruyu yapmış adam helal olsun hatta ben olsam 7 bile kurabilirdim o sisteme Windows 10 ne be asıl o kazzık olur.

Korsan kurmuş mu diye bakın hocam, 8.1 hızlı çalışması için daha iyi olabilir.
korsan değil etkinleştirmiş hatta pro sürüme
Doğru demiş. Windows 10 ile gelmesi çok saçma. Ayrıca kazıklanmak ne alaka?
bilmem
Doğru karar ama o Windows muhtemelen korsan. Korsan mı diye kontrol etmenizde yarar var.
korsan değil
Benim bir laptopum var marka ve modeli şu şekilde=HP 14-AC101ng (Energy Star) bu bilgisayar bize yurt dışından ilk geldiğinde Win 10 attırmıştık zaten HP sitesinde de öyle yazıyor (HP Notebook - 14-ac101ng (ENERGY STAR) Produktdaten | HP® Kundensupport). Aradan 1, 2 yıl geçti, bilgisayar çöktü. Başka bir bilgisayarcıya götürdük, o adam dedi ki Win 10 kaldırmaz bu bilgisayar, 8.1 kaldırır dedi ve 8.1 attı. Şimdi ben kazıklanmış mıyım? Ve ayrıca ben bu bilgisayarı yedeklesem sonra gidip Win 10 attırdığım zaman yedeklediğim şeyler silinir mi?
arkadaşlar özür dilerim korsanmış cmd den baktım
Benim bir laptopum var marka ve modeli şu şekilde=HP 14-AC101ng (Energy Star) bu bilgisayar bize yurt dışından ilk geldiğinde Win 10 attırmıştık zaten HP sitesinde de öyle yazıyor (HP Notebook - 14-ac101ng (ENERGY STAR) Produktdaten | HP® Kundensupport). Aradan 1, 2 yıl geçti, bilgisayar çöktü. Başka bir bilgisayarcıya götürdük, o adam dedi ki Win 10 kaldırmaz bu bilgisayar, 8.1 kaldırır dedi ve 8.1 attı. Şimdi ben kazıklanmış mıyım? Ve ayrıca ben bu bilgisayarı yedeklesem sonra gidip Win 10 attırdığım zaman yedeklediğim şeyler silinir mi?
bugün lisansın son günüydü böyle birşey oldu ney bu sağ altta ta var ve bu moddan nasıl çıkarım

Dosya Ekleri

• pc.png
    pc.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı