Bilgisayarcıda Windows 10 kurulum ücreti nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Flash belleğe Rufus ile ISO dosyası hazırlayıp kendiniz kurabilirsiniz. Nereden indireceğim diyorsanız Google'a Microsoft Windows 10 yazın çıkar. Sonra CMD'ye bir kaç kod yazıp etkinleştirebilirsiniz.
 
Windows lisansını 3 liraya aldım yazın şu bilgisayarcılara gitmeyin her şey YouTube da var zaten.
 
Sene 2021 bilgisayarcı ya gerek yok en fazla 10 dakikanızı alır kurmanız.
 
Wintohdd programı ile kurdum ben, çok kolay oldu ama yerel disk yerine winto hdd yazıyor onunla ilgili konu açacağım. :)
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    89,2 KB · Görüntüleme: 94
Yanınızda ikinci bir bilgisayar var mı? Eğer varsa bilgisayarcıya vermeyin çünkü bilgisayarcılar genelde sürücüleri tek tek yüklemek ile uğraşmıyor ve drpsu gibi yazılımlarla yüklüyor bunlar da sıkıntılı sürücüler yükleyebiliyor.
Ayrıca korsan ve nereden alındığı bilinmeyen Windows ve yanında korsan yazılımlar yükleniyor bunlarda da virüs olabiliyor.
 
Ben gittim adam 80 TL dedi ben 50 TL'ye indirdim öğrenciyim falan falan diye, sonra 3 saat geçti aradan aramadı adam beni aradım dedi senin kasa görüntü vermiyor hayırdır dedim, Gittim kasayı aldım eve getirdim taktım mis gibi görüntü veriyor, gittim şoka 30 TL'ye flash bellek aldım 32 GB ondan sonra komşuya içine UEFI Windows 10 attırdım çok güzel bir şekilde 5 Dk'da kurulum bitti.
Yani anlayacağın sakın PC'ini bilgisayarcıya verme! Git şokdan BİM'den flash al her zaman format atabilirsin evde.
 
Hocam OEM Key alıp kendiniz yapın. Bilgisayarcıya gitseniz crack yapar güven olmaz, OEM Key'ler 15 20 TL alıp internetten yapın
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı