Bilgisayarcıdan parça alınır mı?

Bütçe
8500
Ekran kartı bunu düşünüyorum.

Daha önce parça tamiri için gittiğim adam güzel tamir ediyor parçaları sohbet muhabbetimde var bir parça toplattırdım onda da kazıklamaya çalıştı zaten bu son gidişim bir daha gitmem.

Armor serisi kart hayatta almam da önermemde, RX580'e değil 2800, 2300 vermem. 2K maksimum veriliri.

5 10400 hangi kart alınır bütçem 2500 3000.

İstanbul'da mısın?

2K altı Full mining oluyor

RX580 8 GB'ın mining görmemişi yoktur desem yeridir varsa da çok nadir, mining dönemi normal kullanıcı olarakk bulamıyordum. Kendimde 2500'e RX580 sattım ama o kart aslanlar gibi ROG strixti.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...asaustu-msi-gtx1660-gaming-x-1179668225/detay 1660S daha iyidir ama anlaşamazsan 2. seçeneğin olsun.

İstanbul'da mısın?

RX580 8 GB'ın mining görmemişi yoktur desem yeridir varsa da çok nadir, mining dönemi normal kullanıcı olarakk bulamıyordum. Kendimde 2500'e RX580 sattım ama o kart aslanlar gibi ROG strixti.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...asaustu-msi-gtx1660-gaming-x-1179668225/detay 1660S daha iyidir ama anlaşamazsan 2. seçeneğin olsun.

Bu biraz fazla ucuz sanki bir sıkıntısı olmasın.

Buranın insanları biraz sıkıntı olur hocam ama bir konuşayım adamla.

Bu biraz fazla ucuz sanki bir sıkıntısı olmasın.

Düz 1660, normaldir. Test edip alırsın.

Buranın insanları biraz sıkıntı olur hocam ama bir konuşayım adamla.

Akyazı merkezde geçirdiğim 3 saatte çeşit çeşit insan gördüm, esnaf benimle dalga geçiyor bir triplere giriyor, çok değişik bir mekan diye düşünüyorum.

Akyazı merkezde geçirdiğim 3 saatte çeşit çeşit insan gördüm, esnaf benimle dalga geçiyor bir triplere giriyor, çok değişik bir mekan diye düşünüyorum.

Burada yerli halk yok hocam Kürt, laz, gürcü, kazak, istanbullu hepsi var. pek iyi insanda değiller.

Burada ki çocukla konuştum. 13 yaşında bir şey çıktı ne pazarlık yapılıyor ne konuşuluyor harbi Sakarya'nın insanı bir garip oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı