Windows'un resmi sitesinde ISO dosyaları var ister ISO dosyası olarak ister flash bellek olarak onu direk flash belleğinize kuruyor setup aracılığı ile. Sizin yapmanız gereken BIOS menüsünden flash belleği 1. başlatma seçeneği ayarlayarak normal disklerin içindekileri silerek Windows kurulumu yapmak. Oldukça basit. Attığım video daha detaylı.
Peki bilgisayarcıya flash bellek versem içine Windows attırıp evde kendim kursam olur mu? 50TL gitsin sorun değil sadece parça çalınmasından korkuyorum.
Peki bilgisayarcıya flash bellek versem içine Windows attırıp evde kendim kursam olur mu? 50TL gitsin sorun değil sadece parça çalınmasından korkuyorum.
Çalacak adam her türlü alır içinden. Daha önce yaşamıştım format atacağım diyerek 1 hafta vermemişti bir gelmişti eve 8GB RAM olmuş 4GB ekran kartı da gitmişti. Tabi hepsi yapacak demiyorum, siz yine de güvenilir biri varsa ona verin. Kendiniz de kurabilirsiniz.