Bilgisayarcıyla yaşadığım olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

En azından hala insan olarak görüyorsun.

Bu tip insanlar yorar genelde o yüzden öyle dedim. Ben şahsen uğraşmam tahammül seviyemi aşıyor. Birazcık sinir hastası sayılabilirim sanırım.
Evet ben de biraz gergin birisiyim yani çevremdekiler böyle diyor. Tahammül edemeyeceğim bir şey var ise zaten uzaklaşırım.

Sisteme bağlı olarak eski işletim sistemlerini kurmak mantıklı, aynı zamanda sadece hata alacak mı diye denemişte olabilir bilgisayarcı arkadaş ayarlardan. Tecrübede bitiyor iş fakat bu bilgisayarcı arkadaşın çok tecrübesi olduğunun sanmıyorum.

Sistemin ortalama üstü olduğunu belirtmemin nedeni işte bu. Sisteme Windows 10 kurmaz isek küfür etmiş oluruz.

Bu adam da bilgisayarcı idi.
Terimlerin telaffuzu berbat olsa da teknik bilgisi gayet iyi.

O kadar da değil hocam.

500 GB SSD vardı, ben onu 1 TB HDD ile değiştirdim kardeşim. Daha hızlı oldu.

Bu adam da bilgisayarcı idi.
Bu da zamanla öğrendi, biliyordu ama eksik biliyordu. Tornavida ile laptobun ve anakartın içini gösteriyordu. Termal macunun sürüldüğü bakır boruyu da tornavida ile bak ne olmuş kurumuş diye yapıyordu üstünde gezerek. Bazı şeyleri ters biliyordu ve bilgisayarcı gibi idi. Technopat gördükten sonra biraz düzeltti bazı hatalarını 550W PSU yetecek sisteme kendi işlemi ile çarparak 850W PSU öneriyordu videosun da Önceden de sırayla soğutucu bloğun vidalarını sıkıyordu açarken 1-2, kapatırken geriden sayarak yapın diyordu. Technopat'da videolar da her zaman çapraz ve tam sıkmadan birini gördükten sonra düzeltti. Yani çok vardı böyle ufak hatalar

Her türlü bilgisayarcıya güvenenler var ne yazık ki. Bilgisayarcılar en iyisini bilir diye bir şey yok. Ben de şahsen böyle biriyim zaten. Bilgisayarcıya daha çok güvenirim ama bu durumlarda da hataya düşebiliyor insan. En azından sonucu için sevindim. Umarım şu an bir sorun yoktur ve artık olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…