Bilgisayarda 1 tuş ile kamerayı açıp kapatmak mümkün müdür?

emn3435

Decapat
Bilgisayarda 1 tuş ile kamerayı açıp kapatmak mümkün müdür? Bir uygulama var mıdır? Kamerayı devre dışı bırakmayacak. Ama kameranın önüne siyah ekran gibi bir şey çekecek. Gibi ve tek bir tuşla kapanıp açılabilecek. Var mıdır bunun gibi veya buna benzer bir uygulama?

Biraz zorlayacak ancak tek bildiğim yöntem bu. OBS Studio indirip sanal kamerayı başlatın. Kamerayı kullanacağınız uygulamadan da OBS Virtual Camera'yı seçin. Sonrasında OBS üzerinden Sanal Kamerayı kapatma kısayolu oluşturun. :)

Laptoplarda F8 tuşuna basınca açılıp kapanıyor🙂
Benim bilgisayarımda F8 tuşu ses açmak için kullanılıyor. FN ile çalışır mı bilemem ama çalışmıyor galiba.
Ayrıca laptop olduğunu nerden çıkardınız?
Laptop kullanıyorum. HP Truevision kameram var.
Ayrıca f tuşlarımda sadece f5 in bir işlevi yok. oraya birşey atayabilir miyim?
C veya C++ dilinde script yazacak birini bulursan,arka planda bellek harcamadan sürekli açacağın bir .bat dosyası oluşturur. Senin seçeceğin bir tuşla kamera açık/kapalı duruma gelebilir.
Kodlama işlerinde çok bir bilgim yok yani C# verseniz en fazla toplama işlemi yaparım :D daha kolay bir yolu var mı? bir de internette dediğiniz gibi dosyalar var mı?
hala bir çözüm alamadım. (anlayabileceğim bir şekilde.) yok mudur efenim bir program birşey?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı