Bilgisayarda aniden başlayan kasma

Bilgisayara ihtiyacım var ve format benim için biraz zaman kaybı olur açıkçası. Format dışında bir çözüm yolu yok mu daha sorunun ne olduğunu bile çözebilmiş değiliz.

Sadece oyun değil şu an bu cevabı yazarken bile kasıyor bilgisayar.
Format atmayı denermisin (bilgilerin silinecek)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
rufus_tr.png

Format atmayı denermisin (bilgilerin silinecek)

Eki Görüntüle 488398

Teşekkür ederim yardımın için ancak format dışında bir çözüm yolu yok mu yani bir hata tespiti falan yapma gibi bir şey ?

Dediğim gibi ekranım kırılmıştı ekran değiştikten sonra bilgisayarı açtım ve durum bu şekildeydi.

Şimdi başıma gelen olayı ve çözümü anlatayım;
Bilgisayarı'ma Windows 7 Enterprise kurdum svchost.exe denen işlem 2GB RAM ve %70 işlemci kullanıyordu araştırdım ve bu servisi Windows Update olduğunu bulup services.msc'den kapattım düzelmişti fakat yine o işlem geldi bu sefer bilgisayardaki tüm servisleri kapattım ve format atmak zorunda kalmıştım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı