Bilgisayarda Bluetooth olup olmadığı nasıl anlaşılır?

DeadMyLord7

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba öncelikle, ben bugün Bluetooth'lu PS4 kolu aldım. Kolu bilgisayara bağlayacaktım ancak bilgisayarımda Bluetooth'u açamıyorum ve simgesi yok. YouTube'da bir sürü video izledim ancak hiçbiri olmadı. PS4 kolunda sıkıntı yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba öncelikle, ben bugün Bluetooth'lu PS4 kolu aldım. Kolu bilgisayara bağlayacaktım ancak bilgisayarımda Bluetooth'u açamıyorum ve simgesi yok. YouTube'da bir sürü video izledim ancak hiçbiri olmadı. PS4 kolunda sıkıntı yok
Aramaya dxdiag yazıp Modeli öğrenip internette aratınca özellikleri çıkıyor sanırım.

Anakart modelini internette araştirip bakabilirsiniz. Cogunlukla yoktur masaustu bilgisayarlarda Bluetooth.

Anakartlarda bluetooth mevcut olmuyor. Adaptör almanız lazım. Bu adaptörü kendim de kullanıyorum gerçekten hızlı ve kaliteli.

Hocam Bluetooth aparatı lazım masaüstüler için.
Anakartlarda bluetooth mevcut olmuyor. Adaptör almanız lazım. Bu adaptörü kendim de kullanıyorum gerçekten hızlı ve kaliteli.
Her anakartta yoktur diyemeyiz, bazı anakartların kendi özelliğidir Bluetooth.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı