Bilgisayarda Defender virüs var olarak gösteriyor fakat Malwarebytes yok gösteriyor

Eki Görüntüle 1417935

Defender böyle diyor fakat Malwarebytes bir şey yok diyor ne yapmalıyım? Karantinaya al veya kaldır diyorum bir şey olmuyor. Ben o dosyayı sildim ama Defender gösteriyor.

Öncelikle aşağıda ki adımları deneyiniz:
Karantinaya Al veya Kaldır seçeneğini seçin ve Eylemleri başlat tıklayın.
Mevcut klasöre giderek dosyanın olup olmadığından emin olun.

Sorun devam ederse:
> Ayarlar > Uygulamalar ve özellikler açın.
> Windows Güvenliği'ni bulun > Sıfırla veya Onar seçeneğini seçin.

Microsoft Defender Açma veya Kapatma nasıl yapılır? (Windows 10)
1. Başlat düğmesini > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği ve ardından, Güvenlik duvarı ve ağ koruması'nı seçin.
2. Bir ağ profili seçin: Etki alanı ağı, Özel ağ veya Ortak ağ.
3. Microsoft Defender Güvenlik Duvarı altında ayarı Açık veya Kapalı durumuna getirin.

Umarım yardımcı olmuşumdur, Çözüldüyse işaretlerseniz çok sevinirim. :)

Son düzenleme:
Öncelikle aşağıda ki adımları deneyiniz:
Karantinaya Al veya Kaldır seçeneğini seçin ve Eylemleri başlat tıklayın.
Mevcut klasöre giderek dosyanın olup olmadığından emin olun.

Sorun devam ederse:
> Ayarlar > Uygulamalar ve özellikler açın.
> Windows Güvenliği'ni bulun > Sıfırla veya Onar seçeneğini seçin.

Microsoft Defender Açma veya Kapatma nasıl yapılır? (Windows 10)
1. Başlat düğmesini > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği ve ardından, Güvenlik duvarı ve ağ koruması'nı seçin.
2. Bir ağ profili seçin: Etki alanı ağı, Özel ağ veya Ortak ağ.
3. Microsoft Defender Güvenlik Duvarı altında ayarı Açık veya Kapalı durumuna getirin.

Umarım yardımcı olmuşumdur, Çözüldüyse işaretlerseniz çok sevinirim. :)
Hocam olmuyor. Kafayı yiyeceğim ikide bir uyarı atıp atıp duruyor. Cihazda izin ver desem bir şey olur mu?

Defender Control virüs değil. Defender'i kapatmaya yönelik olduğu için tehdit gibi gösteriyor. Ona izin verin, disable Windows Defender'a tıklayın uygulamadan. Açacağınız zaman enable tıklayın.

Hcoam uygulamalar ve özelliklerinde Windows güvenliği çıkmadı onu yapamadım. Ama diğer ikisini de yaptım olmadı.

Hocam ona da virüs dedi.

Windows Defender sorunlarını otomatik olarak onarmak için şu adımları izleyin:
1. Bu Windows Defender ile ilgili sorunları otomatik olarak tanılama ve düzeltme sayfasındaki İndir düğmesini seçin.
2. Dosya İndirme iletişim kutusunda Çalıştır veya seçeneğine tıklayıp Windows Defender Sorun Gidericisi'ndeki adımları izleyin.

Defender'i bir reg dosyası ile kalıcı kapatabilirsin. Zaten çok vasfı yok. 10 GB'lık oyunuma virüs demişti ve tekrar yüklemek zorunda kalmıştım. Kaspersky kullanabilirsin. Defender'ın yerini doldurur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı